به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
بازاریابی تلفنی

13 نکته مهم بازاریابی تلفنی برای جذب مشتری

بازاریابی تلفنی موفق به مهارت هایی نیاز دارد که جنبه های بی شماری از ارتباطات را پوشش می دهد. بازاریابی تلفنی تماس با مشتری برای آموزش آنها در مورد یک محصول یا خدمات و متقاعد کردن آنها برای خرید آن است.

تماس گیرنده بازاریابی تلفنی خروجی تمایل دارد از اسکریپتی پیروی کند که به عنوان بخشی از یک کمپین بازاریابی تلفنی بزرگتر طراحی شده است. این اسکریپت اغلب شامل دستورالعمل هایی در مورد نحوه پاسخگویی به سؤالاتی است که یک مشتری مطرح می کند.

 

این مهارت را حتما بیاموزید: دوره آموزشی اصول و تکنیک‌های فروشندگی حرفه‌ای

 

13 نکته بازاریابی تلفنی برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ

متقاعد کردن مشتریان بالقوه از طریق تلفن ممکن است آنقدرها هم که فکر می‌کنید ساده نباشد. شما چندین رقیب دارید که یک محصول را ارائه می دهند. به عنوان یک قاعده کلی، یک بازاریاب تلفنی باید ارزش محصولات یا خدمات خود را به مشتریان منتقل کند. با این حال، مشکل اصلی اکثر کمپین های ناموفق بازاریابی تلفنی این است که نمایندگان نمی توانند پیام خود را به روش صحیح به مشتریان برسانند.

چه صاحب کسب و کار کوچکی باشید که محصولات یا خدمات خود را می فروشید یا به عنوان یک بازاریاب تلفنی برون سپاری شده برای شرکت دیگری کار می کنید، اینها 13 مورد از بهترین و موثرترین نکات فروش خروجی هستند که می توانید از آنها استفاده کنید.

1. اعتماد به نفس داشته باشید.

مشتریان می توانند با رعایت لحن نماینده، اصالت برند را تشخیص دهند. اصالت محصول خود را با اقتدار مطرح کنید. وقتی محصولی دارید، آن را جسورانه بفروشید.

اگر تردید یا ترسی نسبت به اظهاراتی که مشتری ممکن است داشته باشد، بر ذهن شما سنگینی می کند، ممکن است شما را از ایجاد تأثیر مطلوب در ذهن مشتریان بالقوه منصرف کند.

مردد بودن نه تنها تصور ضعیفی از یک نماینده ایجاد می کند، بلکه برندی را که نمایندگی می کند نیز ایجاد می کند. در صورت لزوم از یک الگو استفاده کنید، اما مطمئن شوید که ضعیف یا کاملا مصنوعی به نظر نمی رسد.

2. لحن طبیعی خود را حفظ کنید.

یکی از رایج ترین مشکلات بازاریاب های تلفنی این است که طبیعی به نظر نمی رسند. ممکن است یادگیری در مورد ویژگی های محصول و عادت کردن به الگوها زمان بر باشد، اما صحبت کردن با لحن طبیعی نشان می دهد که می توانید به راحتی به سوالات مشتریان پاسخ دهید. حرفه ای هایی بازاریابی تلفنی را ارائه می دهند، همیشه لحن انسانی را حفظ می کنند و هرگز رباتیک به نظر نمی رسند.

3. به مشتریان خود گوش دهید.

بازاریابان تلفنی اغلب قبل از اینکه مشتریان سؤالات مربوطه را بپرسند، نظرات خود را مطرح می کنند. مشکل این نمایندگان این است که کمتر به مسائلی که مشتریان با آن روبرو هستند گوش می دهند و بیشتر به فروش محصول علاقه مند هستند.

این تصور یک سیاست فروش سخت را ایجاد می کند که تأثیر مطلوبی در مشتریان شما باقی نمی گذارد. رویکرد ایده آل گوش دادن به نظر مشتری و سپس ارائه مزایای محصول شما است. محصول خود را به مشتری ارائه دهید، به آنچه می گویند گوش دهید و سپس با ویژگی های محصول قصد ارائه فروش و ارائه خدمات خود را نهایی کنید.

4. فرض نکنید.

بازاریابان تلفنی اغلب جملات مشتریان را برای آنها به گونه ای تکمیل می کنند که به معنای متفاوتی منجر شود. این به رابطه بین مشتری و نماینده لطمه می زند. به یاد داشته باشید، هر مشتری منحصر به فرد است و تجربه آنها در استفاده از یک محصول خاص ممکن است شبیه دیگران نباشد. به آنچه می گویند گوش دهید و سعی کنید صحبت آنها را قطع نکنید.

 

حتما بخوانید: چگونه یک برنامه بازاریابی برای سال ۱۴۰۲ بنویسیم؟

 

5. مکالمه خود را جذاب کنید.

تماس های با کیفیت کالا را می فروشند. شما باید انواع کلمات کلیشه ای را از تماس های خود حذف کنید. تیک های کلامی مانند «اوه» و «آه» کیفیت تماس ها را کاهش می دهد. در عوض، باید از کلمات معناداری استفاده کنید که از منطق شما پشتیبانی می کنند.

بعد از اینکه مشتری شما جمله ای را تمام کرد، باید به این فکر کنید که چه چیزی می توانید بگویید که به ایجاد یک تصور مطلوب در ذهن او کمک می کند و بر اساس آن نظر خود را ارائه دهید.

6. موقعیت مناسب را حفظ کنید.

ممکن است بپرسید وضعیت بدن چه ارتباطی با فروش محصولات شما از طریق تلفن دارد. نشستن یا ایستادن در حین مکالمه صدای شما را واضح تر می کند. با حفظ موقعیت مناسب بدن، اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت. وقتی در حالت شیب دار می نشینید یا با سر پایین صحبت می کنید، تار صوتی نمی تواند آزادانه باز شود. این نیز از شنیدن واضح صدا جلوگیری می کند.

 

حتما خوانید: جذب مشتری از طریق ۱۲۷ نوع بازاریابی

 

7. برای اعتراض آماده باشید.

هنگامی که محصولات خود را از طریق تلفن می فروشید، حتما با اعتراض روبرو خواهید شد. مشتریان با ایده های شما مخالفت می کنند و شما باید بدون اینکه عصبانی شوید نظر خود را توضیح دهید.

بازاریابان تلفنی اغلب از ترس تمسخر مشتریان در طرح استدلال خود تردید می کنند. با این حال، فروش یک محصول شامل مهارت‌های متقاعدکننده به همراه تکنیک‌های تماس خروجی است. بنابراین برای توضیح اینکه چگونه برند شما از سایر شرکت‌ها متمایز است، زمان بگذارید.

8. فضای خود را شلوغ نکنید.

فضایی که یک نماینده در آن کار می کند باید عاری از بهم ریختگی باشد. محل های کاری شلوغ اجازه نمی دهد بازاریاب های تلفنی بر فروش تمرکز کنند. اشیا توجه آنها را جلب می کنند و نمی توانند روی تماس تمرکز کنند. شلوغ کردن منطقه رویکرد شما را ساختارمندتر می کند.

شما می توانید استدلال های خود را موثرتر بیان کنید. تعامل با مشتری حوزه کلیدی است که باید در هنگام فروش محصولات خود روی آن تمرکز کنید. بنابراین، منطقی است که منطقه را برای افزایش کیفیت تماس ها شلوغ نکنید.

9. ایجاد رابطه صمیمانه و حرفه ای

مهارت‌های ارتباطی پیشرفته در فرآیند بازاریابی وارد عمل می‌شوند. قبل از اینکه وارد معامله شوید، باید با مشتریان رابطه و تفاهم برقرار کنید. در ابتدا لازم است به مشکلاتی که مشتریان با آن مواجه شده اند توجه داشته باشید تا بتوانید ویژگی های محصول را بر اساس آن بیان کنید.

همچنین توصیه می شود هنگام گفتگو با مشتریان لبخند بزنید. حتی اگر آنها نمی توانند شما را ببینند، اما در فرآیند ارتباط، یک تماس قلبی و انسانی حفظ می شود.

10. مراقب سرعت گفتار خود باشید.

زمانی که محصول خود را می فروشید، لازم است که طرف مقابل نظرات شما را درک کند. به آرامی صحبت کنید تا کلمات را به درستی درک کنند، به خصوص هنگام توضیح ویژگی های محصول. ممکن است شما از ویژگی ها و مشخصات فنی محصولات خود اطلاع داشته باشید، اما مشتریان شما این را ندانند.

اگر عادت دارید سریع صحبت کنید، سعی کنید سرعت گفتار خود را حدود 20 درصد کاهش دهید. این ژست یک بازاریاب تلفنی، توسط مردم مورد قدردانی قرار خواهد گرفت.

 

حتما بخوانید: اهمیت بازاریابی موبایلی و روشهای آن

 

11. از نام مشتری خود استفاده کنید.

یکی از موثرترین راهها برای جلب توجه مشتریان این است که آنها را با نام آنها صدا کنید. حداقل سه بار در طول مکالمه از نام آنها استفاده کنید. این باعث می شود که علاقه بیشتری برای آنها ایجاد شود. کارشناسان ارتباطات بر اهمیت استفاده از نام ها در طول مکالمات تمرکز می کنند، زیرا باعث تشدید پیوند بین دو نفر می شود. استفاده از نام ها باعث می شود مشتریان شما احساس ارزشمندی کنند. ارتباط بین فردی در بازاریابی تلفنی حیاتی است، بنابراین استفاده از نام مشتری ضروری است.

12. سخنان مشتری خود را تکرار کنید.

وقتی مشتری از مشکل خاصی صحبت می کند، باید نظر او را تحسین کرده یا تأیید کنید تا یک پیوند ایجاد کنید. حتی اگر نظر آنها با چه چیزی متفاوت باشد شما می گویید، ابتدا باید آن را قبل از ارائه توضیحات خود بشناسید. با این حال، مطمئن شوید که از این استراتژی زیاد استفاده نکنید، زیرا ممکن است بسیار آزاردهنده شود.

به عنوان یک بازاریاب، باید ترجیحات مشتری خود را ارزیابی کنید.

در مورد انتظارات، مشکلات و سایر جنبه‌های آن‌ها سؤال بپرسید که می‌تواند به شما کمک کند تا محصول خود را به روشی مؤثر جلوه دهید. مشتریان عاشق تعامل با نماینده ای هستند که به علایق آنها توجه نشان می دهد.

 

حتما بخوانید: اصول بنیادین در موبایل مارکتینگ کدامند؟

 

13. از یک پلت فرم نرم افزار بازاریابی تلفنی قابل اعتماد استفاده کنید.

بازاریابی تلفنی بدون نرم افزار بازاریابی تلفنی مناسب برای اجرای کمپین ها کامل نمی شود. چندین مورد از معتبرترین و پرکاربردترین پلتفرم‌های نرم‌افزار بازاریابی تلفنی شامل خدماتی فراتر از تماس تلفنی هستند، بنابراین خرید این پلتفرم‌ها می‌تواند مزایای گسترده‌ای برای کسب‌ و کار شما داشته باشد.

هنگامی که به دنبال شماره‌گیر همه‌جانبه برای ساده‌سازی عملیات بازاریابی تلفنی خود هستید، به دنبال گزینه‌های نرم‌ افزار بازاریابی تلفنی باشید که شامل مدیریت ارتباط با مشتری CRM، مدیریت سرنخ و اتوماسیون بازاریابی نیز می‌شود.

آخرین مورد از این قابلیت‌ها می‌تواند به ویژه برای تیم‌های بازاریابی تلفنی ورودی که برای دریافت هجوم تماس‌ها پس از یک کمپین بازاریابی دیجیتال به‌ویژه گسترده و پر هزینه آماده می‌شوند، مهم باشد، یک شماره‌گیر همه‌جانبه که می‌تواند یک نمای کلی از تلاش‌های بازاریابی شما نیز ارائه دهد. می تواند استراتژی های فروش را در زمان واقعی اطلاع دهد.

 

با دریافت « مشاوره فروش و بازاریابی کسب و کار » از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

و اما کلام آخر…

بازاریابی تلفنی فرایندی زمان‌بر است و برای کسب و کارهای نوپا متقاعد کردن شرکت‌ها و مشتریان به خرید محصولات کاری طاقت‌فرسا است. از سوی دیگر هرچه نام تجاری شما از شهرت بیشتری برخوردار شود و محصولات شما نسبت به رقبا مزایای بالاتری داشته باشند، نرخ تبدیل تماس‌های تلفنی نیز بهبود خواهد یافت.

تصویر دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور