آیا کسب و کار به مشاوره مالی و یا مشاوره مالیاتی نیاز دارند؟ این سوالی که در ذهن بسیاری از افرادی که کسب و کار تازه ای را راه اندازی کرده اند نقش می بندد . در پاسخ می توان گفت که شما به عنوان مدیر یک مجموعه ، زمانی میتوانید درست ترین تصمیم را برای سازمان خود بگیرید که اطلاعات مالی درستی در اختیار داشته باشید.
همان طور که می دانید اطلاعات مالی برای سه عملکرد اصلی مدیریتی شامل؛ برنامهریزی، اجرا و کنترل، توسط مدیران استفاده میشوند. همچنین این اطلاعات برای تعیین بودجه، تحلیل گزینههای مختلف از نظر هزینهای، تعدیل یا تغییر برنامهها و کنترل و نظارت بر فرایندهای جاری به کار میرود.
مشاوران متخصص گروه بین المللی کسب و کار ساکوراد با بررسی و تحلیل وضعیت شرکت شما و همچنین تحلیل محیط صنعتی که در آن به فعالیت مشغولید، ریسک تصمیمات مالی شما را به حداقل خواهند رسانید.
خدمات تخصصی مشاوران امور مالی و مالیاتی ساکوراد به شما کمک می کند که نه تنها از بروز اشتباهات جلوگیری کنید بلکه فرصتهای پیش رویتان را شناسایی و از آنها بیشترین استفاده را ببرید.
از سوی دیگر، مشاوره مالیاتی نه تنها شما را از جریمههای سنگین مالی نجات میدهد، بلکه کمک میکند تا از تخفیفات، معافیتها و مزیتهای قانونی نیز بتوانید به خوبی استفاده کنید.
در گروه کسب و کار ساکوراد مشاوره به روشهای گوناگون در دسترس بوده و خدمات متنوعی را ارائه میدهد که در اینجا به آنها اشاره میکنیم.
اعضای شبکه مشاوران در حوزه «حسابداری، مالی و مالیاتی»
مشاور مالی و سرمایهگذاری
اگر به سرمایه گذاری و کسب سود در بازارهای مختلف…
مشاور حسابداری، مالی و مالیاتی
اگر به دنبال رفع مشکلات و چالشهای حسابداری، ملی و…
مشاور کارآفرینی، مدیریت، امور مالی و سرمایه گذاری
اگر در هریک از حوزههای کارآفرینی، مدیریت، امور مالی و…
مشاور مالی، بازاریابی، فروش، تجارت و بازرگانی
اگر به یک متخصص حسابداری و مالی آشنا به بازاریابی…
متخصص و مشاور حسابداری
اگر برای مدیریت منابع مالی، ثبت و بررسی اسناد، تنظیم…
مشاور حسابداری و مالی
اگر بدنبال رفع اصولی و زیربنایی مسائل و مشکلات حسابداری،…
مشاور حسابداری و مالی
اگر به عنوان کارآفرین و یا فعال اقتصادی به دنبال…
خدمات تخصصی ترجمه
به کمک شبکه مترجمین کسب و کار ساکوراد، با خیال راحت به حضور در بازارهای بینالمللی فکر کن!
مشاوران حسابداری چه خدماتی ارائه می دهند؟
مشاور حسابداری، به مشتریان مانند شرکت ها و افراد در تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی کمک میکند. مسئولیت های آن ها شامل ایجاد و تجزیه و تحلیل اسناد مالی، جستجوی حوزه های مالی نیازمند بهبود، بهینهسازی رویه های حسابداری و پیش بینی سود های آتی است. مشاوره حسابداری به پیشینه قوی در کنترل های مالی، مقررات و روش های حسابداری نیاز دارند تا خدمات را به مشتری ارائه دهند.
یک مشاور حسابداری میتواند هم به عنوان معلم و هم به عنوان راهنمای یک تجارت عمل کند، به خصوص زمانی که کسب و کار بتواند از خدمات حسابداری یا بهبود فرآیندها و روشهای حسابداری خود بهرهمند شود.
مشاوره حسابداری میتواند از مشتری به مشتری، پروژه به پروژه، شرکت به شرکت یا مشاور به مشاور متفاوت باشد. با اینحال، برخی از اصول اولیه مشاوره حسابداری وجود دارد که به نظر میرسد به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از رایج ترین خدماتی که مشاوران حسابداری ارائه میدهند عبارتاند از:
• پیشبینی مالی
• ارزیابی سلامت مالی و توصیه ها
• تهیه صورت های مالی پایان سال
• تجزیه و تحلیل، تفسیر و ارزیابی صورت های مالی
• مشاوره در مورد مسائل مربوط به رعایت مقررات
• تجزیه و تحلیل سود آوری
• تجزیه و تحلیل حساب های پرداختی، از جمله جریان نقدی، گردش کار و تحقیقات پس انداز
• ارزیابی فرآیند حسابداری و پیاده سازی سیستم
مشاوران حسابداری بسته به نیاز های متفاوت مشتریان، حوزه های تخصصی که روی آن ها تمرکز میکنند و بسیاری عوامل دیگر، پاسخ های متفاوتی در این زمینه دارند.
خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی
به خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی بسیار بیشتر از رعایت تعهدات قانونی باید توجه کرد. تهیه اظهارنامه های مالیاتی مقرر قانونی، ترازنامه الکترونیکی یا صورت های مالی سالانه، نظارت بر ممیزی های خارجی و ارائه منافع در رسیدگی های تجدید نظر امری مسلم است.
تفاوت حسابداری و مشاوره مالیاتی چیست؟
جهت ارائه مشاوره مالیاتی ، مشاور متخصص در قانون مالیات است که به مشاغل و افراد کمک میکند تا بدهی مالیاتی را به حداقل برسانند. اما برای امور حسابداری یک حسابدار به عنوان یک متخصص مالی که تراکنشهای مالی یک شرکت یا فرد را ردیابی، ثبت و تجزیه و تحلیل میکند، مسئولیت های گسترده تری را انجام میدهد.
تفاوت بین حسابداران و مشاوران
حسابداران خدماتی مانند تهیه اظهارنامه مالیاتی، حسابرسی سوابق مالی شرکت و طراحی استراتژی هایی برای کاهش تعهدات مالیاتی شرکت را انجام میدهند. مشاوران مدیریت مالی از پیشینه حسابداری و تجربه خود در دنیای شرکتها برای مشاوره به شرکت در مورد تصمیمات مالی استراتژیک هوشمند استفاده میکنند. حسابداران و مشاوران مالی هر دو دارای مدرک تحصیلی مرتبط با تجارت هستند، اما حوزه تأکید آنها متفاوت است.
در چه مواقعی به مشاوره مالی نیاز است؟
• اگر وضعیت مالی پیچیده و بدهی های زیادی دارید، در آمد سرمایه گذاری یا عوامل پیچیده دیگری دارید، یک مشاور مالی میتواند به شما کمک کند تا همه چیز را درک کنید و بر اساس آن برنامه ریزی و بودجه بندی کنید.
• اگر تمرکز شما روی سرمایه گذاری یا کاهش بدهی است، اگر دلیل اصلی شما برای جستجوی مشاوره مالی کمک گرفتن در انتخاب یک استراتژی سرمایه گذاری یا اوراق بهادار یا طرحی برای کاهش بدهی کلی شما است، یک مشاور مالی ممکن است مفید تر باشد.
مشاوره مالی
مشاوره مالی خدماتی است که توسط مشاوران مالی معتبر به شرکت های بزرگ، سازمان های دولتی و مشتریان فردی ارائه می شود. نقش مشاور مالی ارائه نظر تخصصی و مستقل در مورد طرح یا تصمیم تجاری پیشنهادی است. دو نوع اصلی مشاوره مالی وجود دارد: تجاری و شخصی.
مشاوره مالی تجاری
شرکت هایی که به تخصص در حسابداری، مالی، بیمه و سایر جنبههای مالی نیاز دارند، یک مشاور مالی تجاری استخدام میکنند.
در یک قرار داد مشاوره مالی تجاری، مشتری طرح یا مفهوم خاصی دارد که میخواهد درباره آن نظر مستقلی داشته باشد. نقش مشاور، بررسی طرح پیشنهادی و شناسایی نقاط قوت و ضعف است. همچنین از آن ها انتظار میرود در مورد مدیریت ریسک، مقررات دولتی معلق، روندهای صنعت و دوام طولانی مدت، مشاوره ارائه دهند.
مشاوره مالی شخصی
مشاوره مالی شخصی معمولاً خدماتی است که توسط افرادی با منابع مالی قابلتوجه و سبد سرمایهگذاری پیچیده موردنیاز است. این خدمات شامل مشاوره سرمایه گذاری، برنامهریزی مالیاتی، مدیریت در آمد، ارزیابی ریسک و برنامه ریزی بلند مدت است. این مسائل باید به طور فعال توسط یک متخصص مدیریت شود تا حداکثر سود را با کمترین میزان خطر ممکن به دست آورد.
اگر چه برخی از شرکت ها برنامه ریزی املاک را ارائه می دهند، اما همیشه در مورد این مسائل با یک مشاور مشورت کنید تا از هر گونه مشکلی برای ذینفعان خود جلوگیری کنید. مشاوره مالی فرصت های زیادی را برای اشتغال، پیشرفت شغلی و رشد حرفهای ارائه میدهد.
حسابداری مالی چیست؟
حسابداری مالی شاخه خاصی از حسابداری است که شامل فرآیند ثبت، خلاصه کردن و گزارش تعداد بی شماری از معاملات ناشی از عملیات تجاری در یک دوره زمانی معین است. این معاملات در تهیه صورت های مالی شامل تراز نامه، صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد خلاصه میشود که عملکرد عملیاتی شرکت را در یک دوره معین ثبت میکند.
فرصت های کاری برای یک حسابدار مالی در هر دو بخش دولتی و خصوصی یافت میشود. وظایف یک حسابدار مالی ممکن است با وظایف یک حسابدار عمومی که به جای یک شرکت یا سازمان مستقیماً برای خودش کار میکند، متفاوت باشد.

وظایف مشاور جهت ارائه مشاوره مالیاتی
مشاور متخصص، به افراد، مشاغل و سازمان ها در مورد مسائل مختلف مربوط به مالیات مشاوره مالیاتی می دهد. کار آن ها معمولاً شامل تهیه و ارائه اظهار نامه مالیاتی، تحقیق در مورد قوانین مالیاتی، مشاوره در مورد برنامه ریزی مالیاتی و نمایندگی مشتریان در اختلافات با مقامات مالیاتی است.
• تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی: مشاوران مالیاتی اطلاعاتی مانند در آمد و هزینه را از مشتریان جمع آوری میکنند تا مالیات بدهی را محاسبه کنند. پس از محاسبه، مشاور مالیاتی اظهارنامهای را به نهاد نظارتی مربوطه ارسال میکند.
• تحقیق در مورد قوانین مالیاتی: برای اطمینان از اینکه مشتریان از آخرین مقررات پیروی میکنند، مشاوران مالیاتی ممکن است مجلات قانون مالیات را مطالعه کنند، در سمینار ها شرکت کنند و با سایر متخصصان مالیاتی ارتباط برقرار کنند. مهارت های پژوهشی با حصول اطمینان از اینکه مشتریان از قانون پیروی میکنند و مبلغ صحیح مالیات را پرداخت میکنند، به نفع سازمانها است.
• نمایندگی مشتریان در ممیزی: جهت یک مشاوره مالیاتی سودمند مشاوران، مشتریان را در طول ممیزیها نمایندگی میکنند تا اطمینان حاصل شود که اظهارنامه مالیاتی دقیق است تا پرداخت های مالیاتی به حداقل برسد. با هدایت فرآیند، آن ها میتوانند زمان و پول سرمایه گذاری شده توسط سازمان را به همراه بدهی مالیاتی کلی، کاهش دهند.
• ارائه مشاوره مالیاتی: این متخصصان حسابداری به مشتریان در مورد چگونگی به حداقل رساندن بدهی مالیاتی مشاوره میدهند. این راهنمایی ممکن است کسورات موجود یا انواع درآمد برای گزارش را پوشش دهد.
• کمک به مشتریان در برنامهریزی مالیاتی: یک مشاور مالیاتی ممکن است استراتژی هایی را برای کاهش درآمد مشمول مالیات، استفاده از معافیت های مالیاتی یا به تعویق انداختن مالیات ها به تاریخ بعدی توسعه دهد و توصیه کند.
مهارت های کلیدی برای مشاوران مالیاتی
• مالیات: این مهارت به توانایی مشاور مالیاتی در تفسیر قوانین مالیاتی و مشاوره به مشتریان در مورد بهترین راه برای مدیریت بدهی مالیاتی اشاره دارد.
• تجزیه و تحلیل مالی: تجزیه و تحلیل صورت های مالی و اظهار نامه های مالیاتی یکی دیگر از مهارت های سخت کلیدی برای حرفه مشاوره مالیاتی است.
• برنامهریزی مالیاتی: مشاوران مالیاتی پرداخت های مالیاتی را پیشبینی میکنند و برنامه های مالیاتی سفارشی را برای مشتریان بر اساس اهداف و نیاز های خاص آن ها توسعه میدهند.
• تحقیق: توانایی تحقیق در قوانین و مقررات مالیاتی یکی دیگر از مهارت های کلیدی است که مشاوران مالیاتی باید داشته باشند. این توانایی به این حرفه اجازه میدهد تا در مورد تغییرات در قوانین مالیاتی فعال بماند و فرصت هایی را برای به حداقل رساندن مسئولیت مالیاتی شناسایی کند.
در صورت داشتن هر گونه سؤال در زمینه دریافت مشاوره حسابداری، مالی و امور مالیاتی میتوانید با کارشناسان متخصص گروه ساکوراد فعالیت میکنند تماس گرفته و پاسخ سؤالات خود را دریافت نمایید.
4 پاسخ
درود بر شما. وقت بخیر. خسته نباشید، سازمان امور مالیاتی رقم مالیاتی رو برای من که مغازه کوچیکی دارم، بریده. من در این مغازه کوچیک، خدمات چاپ و تبلیغات ارائه میکنم. سازمان امور مالیاتی برای پارسال هم رقم زیادی که جمعا حدود هفتادمیلیون تومن میشه برام بریده بودن که متاسفانه هر چقدر پیگیری و اعتراض کردم فایدهای نداشت. از شما راهنمایی میخوام بهم بگین چه کار باید بکنم؟ از چه مرجعی باید تاییدیه بگیرم تا بتونم ثابت کنم درآمدم انقدر زیاد نبوده و مبلغ مالیاتو زیاد تعیین کردن؟
سلام دوست عزیز. درخصوص سوال شما باید خدمتتون عرض کنم که احتمالا این مالیات برای سال ۹۸ بریده شده. بنابراین اگه اظهارنامه ارائه کرده باشید و گردش حسابهای بانکی شما کم باشه، مبلغ مالیات شما بسیار کمتر از این میزان خواهد شد. در نتیجه با پرکردن و ارائه برگ تشخیص اعتراض، موضوع در هیئتهای رسیدگی بررسی شده و مبلغ مالیات اصلاح میشه.
ضمناً، براساس قوانین مالیاتی کشور، شما میبایست اسناد مربوط به درآمد و هزینه خودتونو تا زمانی که برگه قطعی مالیات براتون نهایی و غیرقابل تغییر نشده، نزد خودتون نگهداری کنید که معمولا بعد از گذشت شش سال و دو ماه میتونید اسناد فوق رو امحاء کنید.
سلام به مشاوران توانمند ساکوراد
من یکی از اعضای خانواده شهدا (خواهر شهید) هستم و در یکی از شرکتهای دولتی کار می کنم. دو سال قبل هم پدر و مادرم را از دست دادم و دیگر در قید حیات نیستند. در نتیجه طبیعتا هیچگونه مستمری از بنیاد شهید نیز نداریم چون تنها فرزند این بزرگواران هستم. باتوجه به اینکه بیمه و مالیات ماهیانه از حقوقم کسر می شود، آیا مشمول معافیت مالیاتی خانواده ایثارگران هستم یا خیر؟
سپاسگزارم
با سلام خدمت شما.
بنده و همسرم بعد از سالها زندگی خوب و عاشقانه، دارایی هایمونو را به صورت نصف به نام هم کردیم، در حال حاضر هم فرزندی نداریم. سوالی که از خدمت شما مشاوران مالی و مالیاتی دارم اینه که چطور میتونیم کاری کنیم که بعد از فوت هرکدوم از ما، تمام داراییهامون به طرف مقابل برسه و شامل قوانین ارث بری یا مالیات بر ارث نشه؟
متشکرم