به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
بازاریابی چابک

دلایل اتخاذ رویکرد بازاریابی چابک در سال های آینده

آیا شما بازاریابی چابک را در لیست کارهایتان برای سال های آینده دارید؟ برای ایجاد آن عجله کنید.

براساس پژوهشی که در سال ۲۰۱۶ توسط Workfront و MarketingProfs انجام شده است، ۴۱ درصد بازاریابان این طرح را قبلا ایجاد کرده و یا قصد دارند آن را در چند سال آینده به کار ببرند. Workfront بازاریابی چابک را چنین تعریف کرده است:

بازاریابی تاکتیکی که در آن تیم ها بر تلاش های جمعی در پروژه های بسیار مهم تمرکز دارند و پروژه ها به صورت جمعی تکمیل می شوند. سپس تاثیر آنها اندازه گیری شده و بهبود تدریجی و دائمی در طول زمان به وجود می آید. ”

در چارچوب بازاریابی چابک، تصمیمات براساس داده ها و نتایج اخذ می شوند نه برحسب نظرات و عرف. Roy Huhta، رئیس ارشد تولید رسانه های دیجیتال و عامل بازاریاب در گروه West Cary Group گفت:

“براساس اتخاذ اصول و رویکردهای بازاریابی چابک، سرمایه گذاری کردن بر اساس ارزشی است که از طریق صنعت تحویل نرم افزاری تثبیت شده و با نیازهای بازاریابان نزدیکی دارد. ایجاد شالوده این رویکرد اطمینان می دهد که شما دائما در حال به حداکثر رسانی و بهینه سازی سرمایه گذاری بازاریابی هستید.”

 

حتما بخوانید: چگونه یک برنامه بازاریابی برای سال ۱۴۰۲ بنویسیم؟

دلایل اتخاذ رویکرد بازاریابی چابک در سال های آینده

در اینجا رویکردهای بازاریابی چابک برای شما شرح داده می شود:

1. آسوده تر می توانید در بازار بمانید.

اگر بازار و رقبایتان بر اساس سیکل برنامه ریزی ۴ ماهه تغییر کنند خیلی خوب است ولی چگونگی این کارها معلوم نیست و بازاریابان این را می دانند.

شرکت هایی که رویکرد بازاریابی چابک را اتخاذ می کنند، دریافته اند که با این کار می توانند تغییر سریع داشته باشند.

با استفاده از این بازاریابی، افق برنامه ریزی  به جای چند ماه یا چند سال به چند هفته کاهش می یابد. بازاریابان چابک به جای ایجاد برنامه های سخت، نقشه های جاده ای منعطفی از پروژه ها و آزمون ها را ارائه می دهند.

بر اساس نظر متخصصین بازاریابی جاذبه بازاریابی چابک این است که می تواند جهت گیری استراتژی مان را با سرعت بالایی مجددا تنظیم کند. بر عکس روش سنتی که بازبینی ۶ ماهه یا یکساله در مورد کارها دارد، دوباره بر آن تمرکز و محاسبه می کند“. ”ما استراتژی مان را هر هفته بر اساس تجزیه تحلیل هایمان جهت بهبود محتوا و بازدهی کانال تغییر می دهیم “. Jason Weamer ، بنیانگذار گروه هویت مجازی عامل دیجیتال معتقد بود که “بازاریابی چابک ریسک ایجاد شدن موضوعات کمی بزرگ را کاهش می دهد.”

2. قلمرو کارتان را بهتر می شناسید و بهتر اولویت بندی می کنید.

وقتی پروژه به کارهای کوچکتر شکسته می شود و ارزیابی های مکرر انجام می گیرد، تیم بازاریابی چابک می تواند کارش را بر اساس اطلاعات جدید اولویت بندی مجدد کند.

این رویکرد همچنین چالش های کمتری برای مدیریت درخواست های کاری فوری ایجاد می کند. این تنها بخشی از فرایند اولویت بندی منظم است.

Olga Noha رئیس بازاریابی نرم افزار ارائه دهنده bpm آنلاین  CRM گفت:”چابک بودن در بازاریابی به ما کمک می کند تا برنامه بهتری داشته باشیم و بهتر اولویت بندی کنیم.”

همچنین به ما در هماهنگ سازی تازه ترین اطلاعات بین اعضای تیم و شناسایی موانع قبل از تبدیل شدن به مسائل اساسی به ما کمک می کند. همچنین چابک بودن به کاراتر بودن و داشتن تمرکز بیشتر تیم کمک می کند. ”

 

حتما بخوانید: فوتهای کوزه گری در بازاریابی گوشه‌ای (نیچ مارکتینگ)

3. تیم شما خشنودتر خواهد بود.

براساس گزارش سرویس تحلیل بازنگری کسب و کار هاروارد، رویکرد یک سیستم بازاریابی چابک می تواند تا ۲۰ درصد رضایت کارمندان را افزایش دهد. در واقع، پژوهش رایک دریافت که پذیرندگان بازاریابی چابک، رضایت بسیار زیادی از کار نسبت به کارهای غیر چابک دارند. بازاریابی چابک نه تنها مدیریت کار را بهبود می بخشد و همکاری را زیادتر می کند بلکه  فرصت های زیادی برای نظارت بر “برندگان” ایجاد می کند.Weamer می گوید:

”کارمندان از اینکه کارها به سرعت انجام شوند، لذت می برند. این در حالی است که پروژه های طولانی که دائما در حال انجام اند این لذت بخشی را ندارند ”

 

با دریافت « مشاوره فروش و بازاریابی کسب و کار » از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

و اما کلام آخر…

بازاریابی چابک یکی از انواع روش های بازاریابی است که در هسته خود همکاری، انعطاف پذیری، تکرار، سرعت، کارایی و تلاش‌های نتیجه گرا را شناسایی کرده و بر آن تمرکز دارد. این روش مارکتینگ ابزاری است که نحوه عملکرد تیم‌های بازاریابی را تغییر می‌دهد.

تصویر دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور