به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
Way of clothing

تشخیص شخصیت از طرز لباس پوشیدن

طرز لباس پوشیدن شما، نشانه شخصیت شما است. لباسی که شما می‌پوشید پُر است از نشانه‌های مخفی.

مثلا وقتی آشفته و نامرتب لباس می‌پوشید، زبان لباس شما می‌گوید: “این قرار اهمیتی برای من ندارد و علاقه‌ای هم به فهمیدن حرف‌های شما ندارم، و ….

وقتی در اولین برخورد بلوز و شلوار جین و کفش‌ ورزشی می‌پوشید زبان لباس شما می‌گوید: «من آدم بی‌تفاوتی هستم و نتیجه این قرار چندان برای من مهم نیست.”

شما با سبکی که در لباس پوشیدن‌تان برای حاضر شدن در یک قرار رسمی، خانوادگی یا دوستانه انتخاب می‌کنید، به دیگران علائمی نشان می‌دهید که خواه‌ ناخواه می‌تواند به تصمیم‌گیری آنها در مورد شما جهت بدهد و آینده یک رابطه یا یک قرار کاری را مشخص کند.

ما به شما می‌گوییم طرز لباس پوشیدن تان چگونه باشد تا در همان اولین نگاه در ذهن دیگران بهترین و ماندگارترین تصویر را از خودتان به جا بگذارید؛ تصویری مصمم مطمئن و تاثیرگذار.

لباس شما بهترین معرف شماست.

شما باید بازی را طوری بچینید که در اولین برخورد بدون برو و برگرد برنده میدان باشید. برای برنده بودن باید بتوانید در همان ۳۰ ثانیه اول یعنی درست قبل از اینکه حرفی به میان بیاید تصویری درست از خودتان ارائه بدهید و احترام طرف مقابل را برانگیزید. حالا فرقی هم نمی‌کند که طرف مقابل‌تان رئیس‌تان باشد یا همسر آینده‌تان یا حتی دوست‌تان.

بنابراین باید سخت مراقب طرز لباس پوشیدن‌ خود باشید و فراموش نکنید که سبک و سیاق لباس پوشیدن معتبرترین معرفی شما است.

 

حتما بخوانید : نحوه تشخیص شخصیت افراد از طریق سبک لباس پوشیدن

 

با ذکاوت لباس بپوشید.

یادتان باشد برای خوب جلوه کردن در اولین برخورد لازم نیست سراغ رنگ‌ها و مدل‌های عجیب و غریب بروید!

لباس‌ها بسته به اینکه چه طرح و رنگی داشته باشند، استفاده‌های متفاوتی هم دارند. فقط کافی است بدانید چه طرحی را کجا و کی بپوشید تا خوش‌پوش باشید و تصویر درستی از خودتان در ذهن طرف مقابل به جا بگذارید.
در انتخاب طرح و رنگ لباس‌تان لازم است کمی ذکاوت به خرج بدهید مثلا اگر لازم است فردی آرام و صبور به نظر بیایید حتما بروید سراغ پارچه‌هایی با طرح‌های ملایم و بدون زاویه و در طیف رنگ‌ های سرد و روشن(در این شرایط پارچه‌های گلدار جواب می‌دهد).

رنگ‌های گرم، شما را فردی جدی و قدرتمند جلوه می دهد. بهتر است به پارچه‌های تک رنگ و بدون طرح  فکر کنید یا دست‌کم سراغ طرح‌هایی با خطوط زاویه‌دار بروید.

رسمی بپوشید.

وقتی رسمی لباس می پوشید به طرف مقابل‌تان نشان می‌دهید که قواعد بازی را بلدید. فراموش نکنید که احترام به آداب و قواعد پوشش اصلا به معنای پنهان کردن شخصیت واقعی شما نیست. بدون شک شما با تمام علاقه‌ای که برای پوشش اسپرت قائلید با یک جفت کفش کتانی در یک مراسم عروسی حاضر نمی‌شوید.

 

حتما بخوانید: مفهوم نگاه کردن به ساعت در مذاکره

رنگی بپوشید.

رسمی لباس پوشیدن به این معنا نیست که لباستان طرح و رنگ نداشته باشد. وقتی رسمی می‌پوشید لباس‌های خوش طرح و نقش را  نباید کنار بگذارید.

لباس‌های برش‌دار، از کت و دامن گرفته تا شلوارهای راسته خط اتودار از جمله لباسهای رسمی محسوب می شوند. در این سبک لباس پوشیدن هرگز نباید رنگ را حدف کنید. بهتر است سراغ رنگ‌های شاد و روشن بروید تا در نگاه طرف مقابل فردی سرزنده، توانمند و پر انرژی جلوه کنید.

جین را فراموش کنید.

وقتی قرار است رسمی بپوشید بهتر است شلوار جین را فراموش کنید، این قانون هم در مورد آقایان صدق می‌کند هم خانم‌ها.

در قرارهای بعدی به قدر کفایت وقت دارید که شلوار جین بپوشید! شلوارهای کتان و پارچه‌ای البته چنانچه خط اتو فراموش نشود به مراتب انتخاب‌های بهتری هستند.

این شلوارها البته مشروط بر آنکه در انتخاب رنگ‌شان دقت شود یعنی هارمونی رنگی با مانتو در مورد خانم‌ها و کت یا پیراهن درمورد آقایان اگر رعایت شود از شما تصویر قابل قبول‌تری ارائه می‌دهند.

باید برق بزند.

بدیهی است در اولین برخورد انتخاب کفش هم آداب خودش را دارد. خانم‌ها بهتر است به کفش‌های پاشنه‌دار فکر کنند البته نه کفش‌هایی با پاشنه‌های باریک ۷ سانتی!

در این شرایط کفش‌هایی با پاشنه‌های پهن و بلند حدودا ۵ سانت معمولا انتخاب‌های مناسب‌تری هستند. واکس را هم فراموش نکنید چون تمیزی کفش شما همانقدر مهم است که سبک و مدل آن. کفش شما در اولین برخورد همیشه باید برق بزند فرقی هم نمی‌کند که خانم باشید یا آقا!

تأثیر نوع و رنگ لباس در شخصیت

  • لباس های تنگ: افرادی که لباس های تنگ می پوشند عموما مغرور و زود رنج هستنند. بسیار جذاب و شایسته و معقول می باشند.
  • لباس های گشاد: افرادی که لباس های گشاد می پوشند افرادی بخشنده، فداکار و صادق، حسود نبوده و دوستان زیادی دارند.
  • لباس های تیره: این افراد عموما خودخواه و بسیار خونسرد هستند به ندرت عصبانی می شوند و سلیقه خوبی در انتخاب لباس دارند.
  • لباس های روشن: افرادی که لباس های روشن می پوشند، فداکار و صادق، مهربان و شوخ طبع و عاشق صلح و آرامش هستند.
  • سبز: این افراد شخصیتی قوی و اراده ای بالا دارند. در تصمیم گیری ها خیلی محکم عمل کرده و تا حدی خود رای و مغرورند. اعتماد به نفس بالایی دارند و در کمک به دیگران پیشقدم می شوند.
  • آبی: اکثر آبی پوش ها دارای نگاهی عمیق بوده و شخصیتی حساس، شفاف و شجاع دارند. به راحتی فکر و نظر خود را به دیگران منتقل می کنند.
  • مشکی: بیشتر اوقات انسانهایی رویایی رنگ مشکی را انتخاب می کنند. بسیار دست و دل بازند و تلاش می کنند تا گرهی از مشکلات دیگران باز کنند. بسیار اجتماعی ظریف و ساده پسند هستند.
  • قهوه ای: این افراد سمبل مهربانی و محبت هستند. بسیار خونسردند و تقریبا هرچه را می خواهند به راحتی تصاحب می کنند. در بدترین شرایط، بهترین تصمیمها را اتخاذ کنند.
  • خاکستری: انتخاب رنگ خاکستری نشان دهنده این نکته است که این افراد معمولا شخصیتی آرام و با اعتماد به نفس دارند.
  • سفید: افرادی که لباسهای سفید را دوست دارند انسانهای خوش قلبی هستند. معمولا از کودکی روی پای خود ایستاده و دوست ندارند به دیگران تکیه کنند.
  • رنگهای روشن: این نوع، نشان دهنده این است که این افراد بشدت سرشار از انرژی مثبت بوده و عشق و بالندگی را به اطراف خود پخش می کنند.

 

با دریافت « مشاوره روابط عمومی، مذاکره و ارتباط موثر» از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

و اما کلام آخر…

طرز لباس پوشیدن مانند تمامی رفتار های ما در زندگی، دارای آداب و اصول مخصوص به خود دارد.اما متاسفانه ما به بسیاری از آنها بی توجه هستیم. اصول لباس پوشیدن، برای اشخاص، متفاوت است و نمی‌توان در این خصوص برای همه یک نسخه پیچید.

Picture of دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور