به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

روند برندسازی و بازاریابی برای سال 2016

استراتژی‌های تست‌شده و نتیجه‌بخش در حوزه بازاریابی هرگز فراموش نشده و به‌اصطلاح از مد نمی‌افتند، اما بازاریابان دقیق و آگاه که چشم به بازارهای بزرگ دارند، همواره در پی اطلاع از روندهای روز دنیا هستند.

شبکه‌های اجتماعی و محبوبیت استفاده از دستگاه‌های موبایل بر چگونگی تولید و اشتراک‌گذاری محتوا توسط مدیران برند، تعامل آنها با مصرف‌کنندگان و ارزیابی دستاوردها حاصل‌شده بسیار تأثیرگذار بوده است. در ادامه با هشت روندی آشنا می‌شویم که در طی سال آتی همواره باید گوشه چشمی به آنها داشته باشیم:

1- در حال حاضر انتشار کلیپ‌های ویدئویی در شبکه فیسبوک بین تمامی انواع محتوا پادشاهی می‌کند.

در طی سال‌های اخیر استفاده از اپلیکیشن نمایش ویدئو مختص سایت یوتیوب جایگاه دوم ازنظر تعداد کاربران را به دست آورده و اپلیکیشن فیسبوک به رتبه دوم دست‌یافته است.

درحالی‌که فعلاً اَپ یوتیوب پادشاه عرصه ویدئوهای آنلاین است و فیسبوک در حال تقویت و بهبود وضعیت زیرساخت ویدئو خودش است، سال 2016 سال بسیار خوبی برای آن دسته از برندها در نظر گرفته می‌شود که آماده فعالیت در عرصه بازاریابی ویدئویی هستند.

2- برای جلب‌توجه مخاطب تنها 5 ثانیه حیاتی را در اختیاردارید.

پژوهش و تجزیه‌وتحلیل‌ها نشان می‌دهد که هر زمان که نوبت به تبلیغات ویدئویی می‌رسد، اگر موفق به جلب‌توجه مخاطب در طی 5 ثانیه اول نشوید، میزان تعامل شما با وی به‌شدت کاهش پیدا می‌کند.

مضمون این ویدئو مدنظر شما خواه طنز، درام یا یک شوک ارزشی باشد هیچ فرقی نمی‌کند، مهم‌ترین لحظات تأثیرگذار در موفقیت شما همان 5 ثانیه اولی است که در اختیار شما قرار می‌گیرد.

3- خودکارسازی بازاریابی به رشد و گسترش خود ادامه می‌دهد.

همچنان که زیرساخت‌های خودکارسازی بازاریابی تکمیل‌تر می‌شوند و حجم بیشتری از اطلاعات را در خود جایی دهند، بازاریابان هم در پی تبدیل کردن اعداد و ارقام به تاکتیک‌ها و شیوه‌های بازاریابی و اتخاذ تصمیم‌های هوشمندانه هستند.

این زیرساخت‌ها راه‌حل نهایی نیستند، بلکه ابزارهایی برای اتخاذ تصمیم‌های بهتر هم برای ایجاد تقاضا و هم برای تجربه مشتری به‌حساب می‌آیند.

4- اقتصاد مشترک فرصت‌های جدیدی به همراه می‌آورد.

این تصور و اندیشه که حتی مشتریان ثروتمند نیز در پی کسب ثروت بیشتر و بهتر هستند در حال ایجاد انقلابی در حوزه اشتراک‌گذاری اجتماعی محتوا هست.

تبادلات فیزیکی از قبیل حمل‌ونقل، اجاره هتل‌ها، راندن وسیله نقلیه شخصی خودتان و به اشتراک‌گذاری منابع در استارت آپ های دیجیتالی از قبیل Uber، Airbnb و Tinder حکم‌فرمایی می‌کنند.

5- حریم خصوصی نوع جدیدی از سرقت ادبی است.

برخی از سازمان از بانک‌ها گرفته تا ارتش و حتی کاخ سفید تجربه سرقت رایانه‌ای اطلاعات را داشته‌اند. همچنان که بسترهای اطلاعاتی و نقل انتقال دیجیتال آنلاین بیشترین اعتماد ما را برای جابجا کردن اطلاعات به خود جلب می‌کنند، سرقت اطلاعات به یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های ما بدل می‌شوند.

به چه کسی می‌توانید اعتماد داشته باشید که بجای تبدیل‌شدن به یک مسئله در حوزه برندسازی، تبدیل به یک مسئله در حوزه امنیت اطلاعات برای شما نشود.

6- فن‌آوری صنعتی (B2B) تحت تأثیر تقاضای مصرفی(B2C) قرار می‌گیرد.

از هر دو منظر طراحی و محتوا، تجربه مشتری و رابط کاربری بر روی صفحه دسکتاپ شما، تبلت یا گوشی هوشمند تحت سیطره تبلیغات برندهای مصرفی درآمده‌اند.

در سال 2016، چنان‌که خریداران کالاهای صنعتی هم اقدام به استفاده از همین دستگاه‌ها برای انجام امور کاری و تخصصی خود می‌کنند، انتظار می‌رود تا تجربه خریدوفروش بین شرکت‌ها و مشتریان مصرفی از طرف عرضه‌کنندگان، خریداران و شرکا با یکدیگر هماهنگ شوند و تقاضا برای سرعت، پاسخگو بودن و راحتی در استفاده حتی در پیشرفته‌ترین نرم‌افزارهای اداری نیز افزایش پیدا می‌کند.

7- رئیس شما ممکن است یک ربات باشد.

همچنان که زیرساخت‌های مدیریت روابط مشتری و بازاریابی اقدام به خودکار سازی وظایف می‌کنند، بسیاری از بازاریابان ممکن است در شرایطی قرار گیرند که دیگر نتایج فعالیت‌های خودشان را بجای انسان به یک ماشین یا ربات گزارش دهند.

بنابراین سازمان‌ها با بررسی دقیق و درک اینکه در کدام بخش‌ها حضور انسان ضروری است، برای بهتر و دقیق‌تر اجراشدن کمپین‌های خود بیشترین تلاش و هماهنگی را داشته باشند.

8- اعتبار برند شما یک الگوریتم نیست.

مدیریت اعتبار آنلاین از حالت کاملاً رباتیک گونه بهینه‌سازی نتایج موتورهای جستجو به‌شدت سمت‌وسوی اشتراک‌گذاری محتوای پرقدرتی پیش می‌رود که توسط مخاطبان شما برای گروه‌ها و مخاطبین دیگری به اشتراک گذاشته شوند. بنابراین هماهنگ شدن با آخرین الگوریتم‌های معرفی‌شده توسط گوگل برای رتبه‌بندی دیگر کفایت نخواهد کرد و به‌شدت بر اهمیت محتوای موردتوجه شما افزوده می‌شود.

 

 

Picture of دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما
روانشناسی فروش

20 اصل روانشناسی فروش

استفاده از تکنیک‌های روانشناسی فروش، موضوع جذابی است. دانش و راهکارهای ارائه شده در این زمینه می‌تواند در هر صنعتی برای فروشندگان مفید واقع شود.

ادامه مطلب »

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور