به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
سایت تجارت الکترونیک

سئو و بهینه سازی وب | 7 گام ساخت یک سایت تجارت الکترونیک مورد اعتماد مشتریان – بخش دوم

در بخش اول از این مطلب، با 3 گام اول از هفت گام ساخت سایت تجارت الکترونیک آشنا شدیم که عبارت بودند از لایه امنیتی، درج اطلاعات تماس، تعیین هزینه های حمل و نقل، شیوه های پرداخت و سیاست های عودت پول؛ در ادامه به 4 گام بعدی اشاره می کنیم.

دکترعلی قوامی | منتور کسب و کارحتما بخوانید: 7 گام ساخت یک سایت تجارت الکترونیک مورد اعتماد مشتریان – بخش اول 

4- حمل رایگان داشته باشید.

مشتریان اغلب در هر حالتی از هدایای رایگان استقبال می‌کنند. یکی از راه و روش‌هایی که بارها هم به آن اشاره‌شده و به‌عنوان یکی از روش‌های ترغیب مشتریان به تکمیل خرید خودشان در فضای آنلاین مورداستفاده قرار می‌گیرد، حمل رایگان کالا و محصولات خریداری‌شده است.

به‌عنوان یک نمونه کاملاً مشخص از چگونگی تأثیرگذاری حمل رایگان محصولات بر میزان تبدیل بازدیدکننده به مشتری، می‌توان به تحقیق انجام‌شده توسط Red Door در سال 2014 اشاره کرد که در آن با اضافه شدن حمل رایگان خدمات و محصول، میزان فروش‌های آنلاین تا 90% افزایش را تجربه کرده بود.

5- پشتیبانی فوری ارائه دهید.

یکی از بهترین روش‌ها برای به دست آوردن اعتماد مشتریان و وفاداری آن‌ها ارائه خدمات مشتریان قابل‌اعتماد و همچنین پایدار و پیوسته است.

در نمونه ای مشاهده شده است که نرخ تبدیل مشتریان برای یک شرکت از افزایش قابل‌توجه و باورنکردنی 250% تنها با گوش دادن به صحبت‌ها و خواسته‌های مشتریان و تشخیص نقاط درد و نارضایتی آن‌ها افزایش پیداکرده است.

این کار درواقع از طریق چک کردن بیش از 1000 تماس آنلاین مشتریان با مرکز خدمات مشتریان و همچنین بررسی و رسیدگی کردن به بیش از 2000 پیام ارسال‌شده از طرف مشتریان شامل شکایات و … حاصل‌شده است.

6- برای حضور در شبکه‌های اجتماعی بودجه تعیین کنید. با حضور آنلاین برای تجارت الکترونیک خود کسب اعتماد کنید.

شبکه‌های اجتماعی

آمار مرتبط با حوزه تجارت الکترونیک که توسط سایت HostingFacts.com جمع‌آوری‌شده است، به موارد زیاد اشاره دارد:

  • فروش‌های ایجادشده درنتیجه هدایت کاربر از شبکه‌های اجتماعی در سال 2014 با پیش‌بینی افزایش در سال‌های آتی رشدی معادل 202% را تجربه کرده‌اند.
  • 38% از مصرف‌کنندگان اعلام کرده‌اند که تعامل در شبکه‌های اجتماعی یکی از دلایل آن‌ها برای بازدید از وب‌سایت خرده‌فروشان بوده است.

نظرت درج‌شده توسط کاربران آنلاین

بر اساس مقاله‌ای که توسط Kissmetrics منتشرشده است، 55% از تصمیم‌های خرید خریداران تحت تأثیر نظرات کاربران آنلاین انجام‌شده است، که تأکید دارد که موضوع تائید اجتماعی یک شعار دیگر نبوده و این موضوع که کسب‌وکار شما به‌صورت آنلاین قابل پیدا شدن و در دسترس باشد به‌شدت بر میزان اعتماد مشتریان می‌افزاید.

دریافت خدمات مشاوره رونق کسب و کار و افزایش درآمد

7- از کاربرپسند بودن و سرعت‌بالای سایت اطمینان کسب کنید.

در سال 2016 یک اینفوگرافیک توسط سایت NetImperative.com منتشر شد که حقایق جالب‌توجه زیر را در رابطه با سرعت سایت و کیفیت طراحی آن نشان می‌داد:

  • رضایت مشتری به ازاء هر یک ثانیه که بالا آمدن یک وب‌سایت به طول بیانجامد چیزی در حدود &% کاهش پیدا می‌کند.
  • 65% مصرف‌کنندگان بیشتر از 3 ثانیه خود را معطل بالا آمدن یک وب‌سایت نمی‌کنند.
  • 76% از مشتریان معتقدند که راحتی استفاده از یک وب‌سایت تنها و مهم‌ترین خصوصیت یک وب‌سایت است.
  • 93% از مصرف‌کنندگان تصمیم‌های خرید خود را بر این اساس قرار می‌دهند که آیا ظاهر بصری وب‌سایت موردنظر را دوست دارند یا خیر؟
  • 52% از مصرف‌کنندگان هم درصورتی‌که طراحی ظاهری یک وب‌سایت را دوست نداشته باشند، آن وب‌سایت را ترک کرده و هرگز به آن برنمی‌گردند.

با توجه به‌تمامی این موارد، همواره در نظر داشته باشید که طراحی سایت خود را به صورتی مدنظر داشته باشید که حرکت و هدایت کاربر در درون آن ساده و آسان باشد نیازی به پهنای باند سرعت زیاد اینترنت برای جابجا شدن کاربر از صفحه‌ای به صفحه دیگر نداشته باشد که تنها موجب کاسته شدن از میزان رضایت کاربر است. درحالی‌که طراحی ظاهری و بصری یک وب‌سایت به‌طور حتم یکی از فاکتورهای اساسی برای در نظر گرفتن در یک وب‌سایت است، امام همه‌چیز به طراحی ظاهری یک وب‌سایت ختم نمی‌شود.

نتیجه‌گیری

در کسب‌وکارهای مبتنی بر تجارت الکترونیک ، همواره با رقابت روبرو هستید و برای برنده شدن در این رقابت تنها و بهترین راه‌حل شما به دست آوردن اعتماد مشتریان و خوشحال کردن آن‌ها تا مرز وفاداری است و ازآنجایی‌که تقاضا و احساسات مصرف‌کننده در طی زمان تغییر کرده و تکامل پیدا می‌کند، به یاد داشته باشید که همواره بر عملکرد خود نظارت داشته باشید، آن را تحلیل کنید و کمبودهای آن را رفع کنید.

Picture of دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور