به موازات اینکه استراتژی برندینگ و بازاریابی شرکت با تغییرات بازار منطبق می شود، همیشه این احتمال وجود دارد که نام تجاری شرکت آسیب ببیند.
نام تجاری بنابر ماهیت خود باید متعادل و موازنه شود. چگونه برند می تواند با شرایط جدید تقاضا بازیابی و نوسازی شود. با این شرایط باید گفت طبیعتا از بین رفتن تمرکز بر هویت اصلی برند خیلی سخت نیست.
چگونه می توان به شما گفت که این امر اتفاق می افتد و برای اصلاح این وضعیت چه کاری می توان انجام داد؟
حتما بخوانید: ۷ استراتژی برندینگ برای شرکت های مشاوره ای
علایم هشدار دهنده در استراتژی برندینگ:
چندین علائم هشدار دهنده در استراتژی برندینگ وجود دارد، که به آن می پردازیم:
۱. مدیر و کارکنان فراموش کرده اند که چرا یک برند مهم است.
در مورد برندی که به خوبی تثبیت شده است، برای کارکنان و مدیران غیرعادی نیست که فراموش کنند چرا برندسازی برای موفقیت بسیار حائز اهمیت است.
باید تلاش هایی برای یادآوری و اگر لازم باشد، بازآموزی افراد نسبت به موضوعات کلیدی راجع به برندسازی و استراتژی برندینگ صورت گیرد:
- ایجاد ارتباط میان ارزش ها و چشم انداز شرکت، ابزار مفیدی برای جذب مشتریان و نیروهای استخدامی با استعداد جدید است.
- در صورتی که کارکنان چشم انداز قوی دارند، آنها را نسبت به کارشان تحریک کرد.
- فعال کردن تاثیرگذاران صنعتی برای ترویج پیام شما به حامیانشان.
- ارائه هزینه های بیشتر برای محصولات و خدمات.
زمانی که پیام برند شما مبهم باشد، مشتریان بالقوه تان برای دریافت گزاره ارزشی منحصر به فرد شما و اینکه چرا باید از شما خرید کنند، مشکل خواهند داشت.
حتما بخوانید: چالشها و مزایای اعتمادسازی برند در فضای آنلاین
۲. تلاش برای بالا بردن فروش با استفاده از نتایج گوناگون پیامهای مهم برند.
در اینجا خطر، قرار گرفتن در پیشنهاد ارتقا یا نوآوری هایی که ارتباط کمی با آنچه شما مد نظرتان است، می باشد.
در نتیجه در بسیاری از موارد، مشتری گیج می شود و نقاط مهم پیام برند حالت سستی پیدا می کنند. مارک دی سوما، استراتژیست برندسازی، نوشته است:
“مسابقه به این امید که بطور جادویی ما را به اوج برساند عمومیت پیدا کرده، ولی پایان خوبی نخواهد داشت. ” در اینصورت راه حل چیست؟ وی تاکید داشت که کسب و کارها باید”به جای تنوع بازار به مجاورت بازار” فکر کنند.
۳. شما بازار را سرشار از پیام های متناقض نموده اید.
به دلیل اینکه پلتفرم های زیادی برای آدرس دهی برندهای شرکت ها وجود دارد، آنها اغلب در صدد پالایش یا تغییر پیام اصلی هستند و باور دارند که سرهم بندی با این پیام باعث جذب مشتریان مختلف می شود.
در واقع فقدان پیام سازی سازگار، جذب کلی برند را ضعیف می کند. برای مثال پیام نایک یعنی “فقط آن را انجام بده” را در نظر بگیرید.
مایندی چنل در هفته نامه بازاریابی که یک مجله محبوب ۲۰ ساله است، نوشت: “این شعار یکی از ساده ترین و شناخته شده ترین شعارها در همه زمان بوده است”. بر عکس شعار Reebok حداقل ۱۴ بار از سال ۱۹۸۷ تغییر کرده است.
بنابراین باید از قدم گذاشتن در کمپین هایی که تا حدکمی و در برخی موارد تا حد زیادی نکته اصلی پیام برند را تغییر می دهند، اجتناب کرد.
حتما بخوانید: اصول دیجیتال برندینگ یا برندسازی در فضای مجازی کدامند؟
4. برند بصری ظاهرا منسوخ شده و “پیام بی اثر” است.
علامت هشدار دهنده دیگر این است که استراتژی برندینگ شما کانون توجه بصری خود را در وب سایت شرکت، از دست داده است.
اگر زمان زیادی از دیدن و حس تغییر وب سایت بگذرد (۸ ماه تا یک سال را زمان طولانی می گویند) زمانی که بر روی سایت کلیک می شود به نظر می آید که برند واقعا آن چیزی که درصدد آدرس دهی آن است را انجام نمی دهد.
همانگونه که Slider خاطر نشان کرده “رقیب با یک پیام تازه تر که فقط با یک یا دو کلیک کار می کند، ظاهر می شود” و خبر خوب اینکه حتی “ترفندهای کوچک مانند به روزرسانی تصاویر، فونت و رنگ خبرها، می توانند تمایز زیادی ایجاد کنند”.
مراقب استراتژی ها برای مجموعه تخفیفات یا پیشنهادهای ویژه می باشد زیرا “ماهیت ویژه” برند شما را تضعیف می کند. همچنین در برابر صدمه ای که تغییر برند شما برای مقابله با بدگویی رقبا از محصول شما ایجاد می کند، مقاومت کنید.
شما در پیدایش کالاهای تقلیدی باید به برقراری ارتباط با ارزش کلیدی برای مشتریانتان تمرکز بیشتری داشته باشید.
با دریافت « مشاوره فروش و بازاریابی کسب و کار » از کارشناسان جوان حرفهای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!