به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
نام تجاری

تأثیر نام تجاری مناسب در جذب مشتری

در خصوص تاثیر نام تجاری و انتخاب لوگو مناسب، بسیار بحث شده است. به موازات این موضوع مدیران روابط عمومی و بازاریابی شرکتهای بزرگ توانسته اند با انتخابی مناسب به خوبی برای سازمان خود، کسب سود و درآمد کنند.

آمیخته بازاریابی یا همان ۴P که از اصول مهم و اساسی بازاریابی محسوب می شوند، عبارت اند از:

  • Product (محصول)
  • Price (قیمت)
  • Promotion (ترفیع)
  • Place (مکان و توزیع)

به موازات آمیخته بازاریابی، به Pهای دیگر هم اشاره شده است:  Process ,Packaging ,People .

وجود گزینه ای جدید در موفقیت برند و در نهایت P دیگری که اصطلاحا به آن Purple Cow  یا گاو بنفش نیز وجود دارد.

 

حتما بخوانید: کدام نوع لوگو مناسب نام تجاری شما است؟

 

همانطور که می دانیم گاو هایی با رنگ سفید و قهوه ای و حتی سیاه وجود دارند. حال اینکه یک گاو با رنگ جلب کننده بفش در یک گله گاو قرار گیرد و به راحتی قابل تشخیص است.

این امر میسر نخواهد بود جز با ارائه محصولی جدید و با کیفیت و داشتن اسم  تجاری خوب به همراه لوگوی مناسب. دو مورد آخر موضع دو بخش بحث می باشند که در بخش اول به نام تجاری می پردازیم.

ویژگی های مهم نام های تجاری مطرح دنیا

انتخاب نام تجاری مناسب، باعث جذب مشتریان بیشتری خواهد شد. از این جهت با بررسی نام های تجاری مطرح دنیا مهمترین ویژگی های زیر شناسایی شد:

۱- تعداد سیلاب ها و واژه های یک اسم تجاری مهم می باشد. به علت اینکه امروزه شرکت های بزرگ نامهای تجاری طولانی تری رو برای خودشان از قبل انتخاب کردند بهتر است نام هایی با تعداد واژه های کمتر و کوتاه تر انتخاب شود.

۲- بتواند در ذهن شخص مخاطب (مشتری) نقش ببندد به طوری که یادآوری اسم در ذهن فرد راحت تر صورت پذیرد، به این توضیحات دقت کنید:

  • با انتخاب اسم کوتاه یا با کمک خلاصه نوشتاری و کوتاه نویسی انجام پذیرد.
  • بتواند مفهوم خاصی را برساند.
  • ترکیبی از کلمات با معنی باشد.

۳- با موضوع فعالیت شرکت یا سازمان شما در ارتباط باشد. بتواند جنبه اصلی محصول شرکت را بیان کند مانند: استفاده اولیه شرکت سامسونگ قبل از معروف شدنش از نام سامسونگ دیجیتال بروی محصولات خود.

۴- سلیس و راحت بیان شود. مانند: املای نام تجاری Sony و مقایسه ان با نام تجاری Hiesense که به نظر نام سونی راحت تر نگارش می شود.

۵- انتخاب نام تجاری با تلفظی خاص و منحصر به فرد با کمک جابجایی یا تبدیل یک یا چند حرف. مانند: کلمه Telegraph را به Telegram تبدیل‌شده است.

 

با دریافت « مشاوره فروش و بازاریابی کسب و کار » از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

و اما کلام آخر…

در این نوشته سعی شد تا به اختصار در خصوص نحوه انتخاب اسم تجاری خوب اصل مطلب بیان شود. البته عدم استفاده از مواردی همچون: تخصیص ندادن یک محدوده خاص جغرافیایی به اسم شرکت، توجه به ریشه مناسب و تحقیق قبل از انتخاب نام تجاری در خصوص اینکه به زبان محل قومی معنی بدی داشته باشد و عدم تقلید از شرکت های دیگر نیز حائز اهمیت می باشد.

انتخاب نام تجاری مناسب به عنوان یک عنصر کلیدی در استراتژی‌های بازاریابی، می‌تواند به بهبود تصویر برند، افزایش وفاداری مشتری و در نهایت رشد و توسعه کسب و کار کمک کند.

تصویر دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما
شاخص های یک برند خوب

شاخص های یک برند خوب

برند خوب، به محصول شخصیتی اعطا می‎‏ کند که دارای شاخصه های تمایز، به یادماندنی بودن، ارزشمندی و انعطاف‌پذیری است. در نتیجه توان بیشتری را

ادامه مطلب »

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور