به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
استراتژی برندینگ

۷ استراتژی برندینگ برای شرکت های مشاوره ای

بسیاری از شرکت ها می دانند که به برندینگ بهتر و استراتژی برندینگ احتیاج دارند اما درمورد زمان شروع آن نمی توانند تصمیم گیری کنند.

یکی از چالش های برندینگ طراحی یک لوگوی جذاب و شعار خیره کننده و چشمگیر است. همچنان که این موارد مهم هستند، برندینگ شرکت در هر سطح با تجربیات مشتریان نیز ترکیب می شود.

در اینجا ۷ استراتژی برندینگ از بهترین استراتژی های تجربه شده برای شرکت های سازه های مهندسی معماری را برایتان شرح می دهیم.

 

حتما بخوانید: از دست رفتن کانون توجه در استراتژی برندینگ

 

این ۷ تکنیک استراتژی برندینگ به شما کمک می کند که بازدیدکنندگان وبسایت خود را همانطور که در حال برندسازی برای شرکت خود هستید، افزایش دهید.

1. ایجاد وبسایت یا وبلاگ

به همان اندازه که داشتن یک وبسایت یا وبلاگ و به روزرسانی مداوم آن امری مهم و البته ساده است، تولید محتوای جدید و مرتبط با کسب و کار شما و اهداف خوانندگان شما نیز در جهت ایجاد حس اطمینان نسبت به شرکت شما بسیار مهم است.

ایجاد یک وبسایت با وبلاگ خوب می تواند:

  • بازدیدکنندگان شما را به صورت چشم گیری افزایش دهد.
  • وبسایت یا وبلاگ شما می تواند پاسخگوی بسیاری از سوالات مشتریان شما باشد.
  • رتبه بندی سایت و شرکت شما بالا می رود. زمانی که پست های شما حول محور کلمات کلیدی خاصی تمرکز داشته باشد، با جستجوی آن کلمات مشخص، به مرور رنکینگ سئو (SEO) سایت شما بالا می رود.
  • می تواند باعث شناسایی افراد برجسته در شرکت شما شود.

2. ایجاد صفحه ای تجاری در گوگل پلاس

با انجام یک پروسه ساده که می توانید از طریق تلفن همراه یا ایمیل خود انجام دهید، می توانید یک صفحه تجاری در گوگل پلاس ایجاد کنید.

این اقدام ساده و حضور مجازی شما می تواند باعث اعتبار و موفقیت برای شرکت شما شود. از این طریق می توانید ارتباط بیشتری نیز با مخاطبان خود داشته باشید.

همچنین اطلاعات مربوط به کار و خدمات خود را نیز به راحتی به روز رسانی کنید. حتی عکس های بسیاری نیز برای بهبود بعد بصری برند خود نیز در صفحه سایتتان بارگذاری کنید.

 

حتما بخوانید: چالش‌ها و مزایای اعتمادسازی برند در فضای آنلاین

 

3. سرمایه گذاری در محتواهای ویدئویی

ویدئوها و کلیپ های کوتاه می توانند نمایشی بسیار ارزشمند در جهت نشان دادن هویت برند و شرکت شما باشند. این کار بویژه برای شرکت های سازه های مهندسی معماری در جهت نشان دادن طرح ها و فرآیندهای کاریشان می تواند بسیار سودمند باشد.

4. ایجاد یک صفحه تجاری در لینکدین

با ایجاد صفحات نمایشی همچون ویترین، می توانید صفحات متفاوتی برای بخش های مختلف شرکت ایجاد کنید. این کار به شما اجازه می دهد یک تصویر و برند خاص از محصولات و خدمات خود در ذهن مردم بسازید.

در صفحات سعی کنید که خدمات منحصر به فرد خود را هایلایت کنید تا با یک نگاه به راحتی دیده شوند.

از آنجایی که تحقیقات نشان داده است که خریداران از لینکدین به عنوان یک منبع استفاده می کنند، بنابراین هر چه قدر حرفه ای تر صفحات خود را بسازید، نتیجه بهتری خواهد داشت.

 

حتما بخوانید: اصول دیجیتال برندینگ یا برندسازی در فضای مجازی کدامند؟

 

5. پیوستن به گروه های جذاب در لینکدین

علاوه بر این که می توانید خودتان صفحات نمایشی ایجاد کنید، لینکدین یک فرصت ارزشمند ارتباط با دیگران را نیز در اختیار شما می گذارد.

گروه هایی را پیدا کنید که برای بخش مشخصی از صنعت سازه های مهندسی معماری تهیه شده اند. همچنین با شرکت کردن در بحث ها، بازدید از صفحات خود را افزایش دهید.

نه تنها پیوستن به این گروه ها به شرکت شما اجازه می دهد که با افراد زیادی در ارتباط باشید بلکه مخاطبان بسیار زیادی که مشتاق شنیدن پیشنهادات شما هستند، پیدا خواهید کرد.

با ارائه اطلاعاتی که در وبلاگ خود قرار داده اید و بیان منبع می توانید اعضای زیادی در لینکدین را به سایت خود ارجاع دهید.

6. میزبان تشکیل جلسات مباحث و موضوعات مختلف بودن

برای مخاطبان خود پیشنهادات خاص در نظر بگیرید تا بتوانند شرکت شما را به عنوان یک شرکت مشاور قدرتمند در نظر بگیرند. همچنین بتواندد درمورد توانایی های شما در حل مسائل اطمینان کسب کنند.

تشکیل جلسات مباحثه یکی از راه هایی است که می توانید شرکت خود و پرسنل خبره خود را در معرض دید قرار دهید. همچنین در میان بحث در مورد موضوعات دیگر خدمات خود را نیز بیان کنید.

7. تهیه مطالعات موردی “Case Study ” درمورد کارهای گذشته تان

بیان مثال هایی از کارهای گذشته شرکت بینش عمیقی در مورد نحوه فعالیت و فرآیند کاری، رویکردها و ارزش های شرکت شما در دید مشتری ایجاد می کند.

مطالعات موردی کمک می کند تا ارزش برند شما بهتر درک شود. مشتریان می توانند بفهمند که شما با چه کسانی کار کرده اید و می توانند تشخیص دهند که آیا خدمات و شرکت شما با توجه به گذشته تان می تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد یا خیر.

برندهای قوی باعث رونق کسب و کار شما می شود. شما باید استراتژی هایی را به کار برید تا بتوانند مخاطبان متفاوتی را در بر بگیرند و تجربیات مشتریان شما را شامل شوند.

استفاده از استراتژیهای مختلف شما را بیشتر در دید افراد مختلف قرار می دهد. زمانی که مخاطبان درک شفافی از برند شرکت شما داشته باشند، بسیار راحت تر می توانند مشخص کنند که خدمات شما مناسب برای آنها هست یا خیر.

 

با دریافت « مشاوره فروش و بازاریابی کسب و کار » از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

و اما کلام آخر…

استراتژی برندینگ برنامه‌ای برای دستیابی به یک سری اهداف بلندمدت است که در نهایت منجر به انتخاب برند و محصولات توسط مصرف‌کنندگان می‌شود. یک استراتژی برندینگ موفق، شامل مأموریت برند، وعده‌های آن به مشتریان و نحوه ارتباط با آنها است.
تصویر دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور