به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
DA

آیا مرجعیت دامنه برای سئو مهم است؟

 مرجعیت دامنه DA، میزان و سنجشی از قدرت نام یک دامنه و یکی از چندین و چند فاکتور رتبه بندی موتورهای جستجو است. DA خود به سه فاکتور دیگر وابسته است:

  • قدمت
  • محبوبیت
  • اندازه

همه سئوکاران به این نکته اذعان دارند که مهم ترین نقش در موفقیت و یا شکست در رتبه بندی یک سایت اعتبار آن است. سئو می تواند با مقیاس اندازه گیری به نام DA یا مرجعیت دامنه اعتبارسنجی شود.

 

حتما بخوانید: تاثیر نام دامنه در افزایش رتبه سایت

 

الگوریتم جستجوی MOZ

الگوریتم جستجوی MOZ برای ارزیابی کیفیت سایت‌ها از یک ترکیب پیچیده از عوامل داخل و خارج سایت استفاده می‌کند. با توجه به مواردی مانند لینک‌های برگشتی دامنه‌ها، MOZ امتیازی بین صفر تا صد را به هر سایت اختصاص می‌دهد.

برای مثال سایت جدید یک برند دارای امتیاز صفر و سایتی با مرجعیت بسیار بالا ممکن است امتیاز ۸۰ از ۱۰۰ را کسب کند. مرجعیت دامنه به کسانی که در حوزه بازاریابی آنلاین فعالیت می کنند استاندارد و معیاری مفید به وسیله در نظر گرفتن وضعیت ظاهری سایت می دهد.

از نظر فنی، مرجعیت دامنه که توسط MOZ محاسبه می‌شود، برای پیش‌بینی رتبه یک دامنه در نتایج جستجوی گوگل استفاده می‌شود. این معیار بر اساس داده‌های آفلاین از شاخص‌های وب Mozscape تعداد لینک‌ها، امتیازات MozRank و MozTrust، و عوامل دیگر را در نظر می‌گیرد.

مرجعیت صفحه (PA) و مرجعیت دامنه (DA)

استفاده از معیارهای مرجعیت صفحه (PA) و مرجعیت دامنه (DA) برای تشخیص صفحات یا سایت‌هایی که احتمالاً اطلاعات و لینک‌های قدرتمندتر و بهتری دارند، توصیه می‌شود. این معیارها، همچون MozRank، به تحلیل محبوبیت لینک‌ها و تعداد آن‌ها بر روی صفحات و سایت‌های لینک شده کمک می‌کنند. علاوه بر این، اعداد مرجعیت معیارها نشان دهنده قدرت لینک‌ها در رتبه‌بندی صفحات در نتایج جستجو در گوگل است.

چگونه می توان مرجعیت دامنه را پیدا کرد؟

معیارهای مرجعیت دامنه در بسیاری از پلتفرم های سئو و بازاریابی آنلاین در سراسر وب موجود است.

شما می توانید مرجعیت دامنه را با استفاده از  Open Site Explorer و یا  MozBar، نوار ابزار سئو رایگان MOZ اندازه بگیرید. MOZ معیارهای مرجعیت را در همه کمپین های آنالیزی MOZ مانند Mozscape API ادغام می کند

 

حتما بخوانید: ۷ استراتژی برای افزایش ترافیک وب سایت

 

بهترین کار برای سئو چیست؟

نکته قابل توجه این است که چگونه می توان بر این معیار تاثیر گذاشت. برخلاف دیگر معیارهای بهینه سازی وب سایت، اثر گذاری مستقیم بر مرجعیت دامنه بسیار سخت و مشکل است.

این معیار به این معناست که یک سایت تقریبا چقدر در گوگل رقابت پذیر است. از آنجایی که گوگل عوامل زیادی را به حساب می آورد معیاری که تلاش می کند تا آن را محاسبه کند نیز باید تعداد زیادی از عوامل را با هم ترکیب کند.

باید بر روی لینک پروفایل خود که بر MozRank و  MozTrust اثر می گذارد، تمرکز کنید.

 

با دریافت « مشاوره برنامه‌نویسی، وب و سئو» از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

و اما کلام آخر…

اهمیت مرجعیت دامنه DA و مرجعیت صفحه PA به صورت نامنظم تغییر می‌ کنند، پس نمی توان این امتیاز را برای ارزیابی سئو یک سایت در نظر گرفت.

پس معیارهای DA و PA، صرفا برای بررسی کلی سایت ها است و زیاد درگیر پایین یا بالا بودن امتیاز سایت خود نیست. چرا که الگوریتم های گوگل هم از این امتیازها برای رتبه بندی استفاده نمی کنند.

تصویر دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما
توابع در PHP

توابع در PHP

همانند سایر زبان های برنامه نویسی نیز ، توابع در PHP یکی از مهمترین ابزارها برای طراحی برنامه ها هستند. PHP دارای بیش از 700

ادامه مطلب »

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور