در این بخش کار با تابع ( ) error_trigger را فرا خواهید گرفت . از تابع ( ) error_trigger در زمانی استفاده می شود که بروز خطا را پیش بینی کرده و کد لازم را برای مدیریت آن تعیین می کنیم . کار با این تابع را در قالب یک مثال آموزش می دهیم . معمولا خطا در جاهایی که از کاربر ورودی دریافت می کنید ، احتمال زیادی دارد ، که رخ دهد.
حتما بخوانید: ذخیره یا ارسال پیام های خطا در PHP
مثلا کاربر مقادیر غیر مجاز وارد نماید . در مثالی زیر کدی طراحی کرده ایم تا در صورتی که مقدار متغیر test$ از 10 بیشتر بود ، یک پیام خطا توسط رویداد ( ) error_trigger صادر شود .
مثال | < ? php $test=20; if ( $test > 10 ) { trigger_error( “Value must be 10 or below” ) ; } ? > |
خروجی این خطا ، به صورت زیر خواهد بود :
مثال | Notice: Value must be 1 or below in C:\webfolder\test.php on line 6 |
حتما بخوانید: مرجع توابع مدیریت خطا در PHP
پیام خروجی مثال فوق را با تعیین یک تابع به عنوان تابع پیش فرض برای مدیریت خطا می توان اصلاح کرد .
در مثال زیر ، شکل کاملتری از مثال فوق را ارائه دادیم .
در کد زیر ، به علت اینکه تابع ( ) customError را به عنوان تابع مدیریت کننده پیش فرض کد تعریف کرده ایم ، در هنگام بروز خطا ، تابع ( ) error_trigger پارامترهای لازم را درباره خطا به تایع ( ) customError فرستاده و این بار این تابع خروجی خطا را اعلام کرده و آن را مدیریت می کند :
مثال | < ? php // تابع مدیریت کننده خطا function customError( $errno , $errstr ) { echo “Error: [$errno] $errstr<br>”; echo “Ending Script”; die( ); }// تعیین تابع مدیریت کننده پیش فرض set_error_handler( “customError”,E_USER_WARNING ) ;// بروز خطا و ارسال پارامترهای لازم $test = 20 ; if ( $test > 10 ) { trigger_error( “Value must be 10 or below”,E_USER_WARNING ) ; } ? > |
خروجی کد ، این بار به صورت زیر خواهد بود :
مثال | Error: [512] Value must be 10 or below Ending Script |
با دریافت « مشاوره برنامهنویسی، وب و سئو » از کارشناسان جوان حرفهای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!
و اما کلام آخر…
استفاده صحیح از تابع ( ) error_trigger میتواند به شما در شناسایی و مدیریت مشکلات در زمان اجرا کمک کند و تجربه کاربری بهتری را فراهم کند.