به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
ارسال پارامتر

ارسال پارامتر به تابع در PHP

در زبان برنامه‌نویسی PHP، ارسال پارامتر به تابع یکی از اصول اساسی برای ایجاد توابع انعطاف‌پذیر و قابل استفاده مجدد است.

بخش قبل با نحوه تعریف و استفاده از توابع در PHP آشنا شدید. در این بخش می خواهیم نحوه ارسال پارامترهای لازم به تابع را توضیح دهیم.

 

حتما بخوانید: ساختارهای حلقه ای for و foreach در PHP

 

پارامتر چیست و چه کاربردی دارد :

پارامتر در واقع متغیری است که می توان مقدار آن را در هنگام اجرای تابع، به تابع ارسال نمود. سپس تابع مقدار این پارامترها را در دستورات خود استفاده می کند. هر تابع می تواند چندین پارامتر داشته باشد. مقادیری که می خواهیم به تابع ارسال کنیم تا در اجرای دستورات استفاده شوند را توسط پارامترهای تعیین شده به تابع ارسال می کنیم.

فرض کنید که یک تابع عملیات جمع دو متغیر را انجام می دهد. می توانیم در هر بار فراخوانی تابع، دو مقداری که مورد نظرمان است را توسط دو پارامتر به تابع ارسال کنیم، تا آن دو را با هم جمع نماید. پارامترهای مورد نظر خود را به ترتیب در پرانتز مقابل نام تابع به ترتیب تعریف کرده و چنانچه بیش از یکی هستند، آنها را با علامت کاما ( , ) از هم جدا می کنیم .

در PHP لزومی به تعیین نوع داده ای پارامترها نیست. پس از تعریف پارامترهای لازم برای تابع خود، در هنگام فراخوانی تابع، مقادیر مورد نظر برای هر پارامتر را به همان ترتیبی که آنها را تعریف کرده ایم، در پرانتز مقابل نام تابع قرار می دهیم .
شکل کلی تعریف ارسال پارامترها در PHP به صورت زیر است :

Syntax <?php
function   نام تابع ( Parameter 1 , Parameter 2 , … )
{

دستورات تابع
….
}
?>مثال :
<?php
function   My_Function ( $txt_Name , $txt_Family )
{

echo ( $txt_Name , $txt_Family ) ;
….
}
?>

 

حتما بخوانید: ساختارهای شرطی IF در PHP

 

ارسال مقادیر پارامترها به تابع :

در بخش بالا نحوه تعریف پارمترها برای تابع را نشان دادیم. پس از تعریف پارامترهای مورد نظر، باید مقادیر لازم را به تابع ارسال کرد. برای این منظور در هنگام فراخوانی تابع، مقادیر پارامترها را به همان ترتیب که تعریف کرده ایم، در پرانتز مقابل نام آن قرار می دهیم. این کار را در مثال های زیر در عمل به شما نمایش داده ایم:

مثال : در مثال زیر یک تابع را تعریف کرده ایم که دو مقدار نام و نام خانوادگی را به صورت دو پارامتر دریافت کرده و سپس در هنگام اجرای دستورات خود مقدار آنها را در خروجی نمایش می دهد :

Example
< html >
< head >
</head>
<body>
       <?php
function Show_Name ( $txt_Name , $txt_Family )                                                      تعریف تابع و پارامترهای لازم
{
echo “My Name is : ” . $txt_Name . ” ” . $txt_Family ;
}
?>

       < p > This is a HTML Paragraph < /p >
       <?php
Show_Name ( “Mehrdad” , “Fatahi” ) ;                                                                       فراخوانی تابع و ارسال پارامترها
?>

</body>
</html>

 

با دریافت « مشاوره برنامه‌نویسی، وب و سئو » از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

و اما کلام آخر…

ارسال پارامتر به توابع در PHP ابزاری قدرتمند برای ایجاد کدهای انعطاف‌پذیر و قابل استفاده مجدد است. با استفاده از انواع مختلف ارسال پارامترها، مانند پیش‌فرض‌ها و مرجع‌ها، می‌توانید توابع خود را بهینه‌تر و کارآمدتر طراحی کنید.

تصویر دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور