به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
توابع در PHP

توابع در PHP

همانند سایر زبان های برنامه نویسی نیز ، توابع در PHP یکی از مهمترین ابزارها برای طراحی برنامه ها هستند. PHP دارای بیش از 700 تابع درون ساخته است که امکان انجام بسیاری از کارها را را راحتی در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد.

 

حتما بخوانید: ارسال پارامتر (Parameter) به تابع در PHP

 

برای دریافت اطلاعات درباره توابع درون ساخته در زبان PHP ، به بخش آموزش مرجع توابع درون ساخته PHP بروید .

تابع چیست و چه کاربری دارد ؟

تابع یک بلوک کد است که توسط یک نام منحصر به فرد در سطح برنامه شناسایی شده و در هر بار فراخوانی دستورات خود را اجرا می نماید. قایده استقاده از تابع این است که تا زمانی که فراخوانی نشود ، دستورات آن اجرا نمی شود. بنابراین باید کدهایی را در تابع نوشت، که نمی خواهیم در هنگام لود شدن و اجرای اولیه صفحات PHP به صورت خودکار ، اجرا شوند.

همچنین تابع باعث می شود تا برنامه به قطعات کوچکتری تبدیل شده و ساختار منسجمی داشته باشد. هر زمانی هم که می خواهید در برنامه تغییری ایجاد نمایید، کافی است کد تابعی که شامل آن دستور است را اصلاح نمایید. همچنین می توانید در هنگام فراخوانی تابع ها، پارامترهای لازم و مورد نظر خود را به آنها ارسال نمایید.

تعریف توابع در PHP :

شکل کلی تعریف تابع در زبان PHP به صورت زیر است :

تعریف تابع در 7 با کلمه کلیدی function آغاز شده و سپس نام آن قرار می گیرد . نام تابع باید منحصر به فرد و غیر تکراری باشد . از قوانین زیر در نام گذاری توابع در 7 استفاده می شود :

  1. نام یک تابع حتما بایستی با یک حرف یا علامت _ شروع شود . برای مثال نام های MyFunction یا MyFunction_ صحیح و نام 1function غلط می باشد .
  2. نام توابع فقط می تواند شامل حروف ، اعداد و یا علامت _ باشد . برای مثال نام My_Function صحیح و نامی مثل My%Function غلط است .
  3. نام یک تابع نمی تواند شامل فاصله باشد . اگر نام تابع بیش از یک کلمه است ، باید با علامت _ آن را از هم جدا کرده و یا با بزرگ و کوچک نوشتن حروف ، کلمات را از هم تمایز دهید . برای مثال My_Function یا MyFunction . توجه داشته باشید مثلا نام My Functionغلط است .
  4. نام توابع نمی تواند معادل کلمات کلیدی در زبان 7 باشد . برای مثال نام یک تابع نمی تواند print باشد .

پس از نام تابع پرانتز باز و بسته قرار می دهیم . همچنین دستورات تابع بین دو { و } قرار می گیرد . هر کدی که بین این دوعلامت باشد ، جزء تابع خواهد بود .

Syntax <?php
function   نام تابع ( )
{

دستورات تابع
….
}
?>مثال :
<?php
function   My_Function ( )
{

echo ” PHP Toturail ” ;
….
}
?>

 

حتما بخوانید: ساختارهای شرطی IF در PHP

 

فراخوانی تابع در PHP :

در بخش قبل گفتیم که دستورات یک تابع تا زمانی که فراخوانی نشود ، اجرا نخواهد شد . برای اجرای دستورات یک تابع ، باید آن را فراخوانی کرد .
در هر جای برنامه و هر چند بار که نیاز داشته باشید ، می توانید یک تابع را فراخوانی نمایید . برای فراخوانی یک تابع نام آن را نوشته و پس از آن دو پرانتز باز و بسته به همراه یک عبارت سمیکلون ; قرار می دهیم .
شکل کلی فراخوانی یک تابع به صورت زیر است :

Syntax <?php
نام تابع ( )   ;
?>مثال :
<?php
My_Function ( )   ;
?>

مثال : در مثال زیر ابتدا یک تابع را تعریف کرده و سپس در نقطه ای دیگر از صفحه آن را فراخوانی نموده ایم . برای مشاهده خروجی بر روی خروجی مثال کلیک نمایید :

Example
< html >
< head >
</head>
<body>
       <?php
function Show_Msg ( )                                                      تعریف تابع
{
echo ” You are learning PHP ” ;
}
?>

       < p > This is a HTML Paragraph < /p >
       <?php
Show_Msg ( ) ;                                                                       فراخوانی تابع
?>

</body>
</html>

 

با دریافت « مشاوره برنامه‌نویسی، وب و سئو » از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

و اما کلام آخر…

توابع در PHP ابزاری قدرتمند برای ایجاد کدهای قابل استفاده مجدد و سازمان‌دهی شده هستند. با استفاده از پارامترها، آرگومان‌ها و ویژگی‌های پیشرفته مانند ارسال به صورت مرجع و تعداد متغیر آرگومان‌ها، شما می‌توانید توابع انعطاف‌پذیری ایجاد کنید که نیازهای مختلف برنامه‌نویسی شما را برآورده کنند.

تصویر دکتر علی قوامی
دکتر علی قوامی
دانش‌آموخته دکترای تخصصی (PhD) کارآفرینی فناوری، بنیانگذار و مدیر گروه بین‌المللی کسب و کار ساکوراد با بیش از ۲۰ سال تجربه بعنوان کوچ، مدرس، مشاور و منتور در حوزه‌های مختلف راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکار در ۱۵ کشور جهان هستم. در تلاشم تا تجربیات ذی‌قیمت خود را با شما دوستان عزیزم به اشتراک گذارم.
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما
تگ Fieldset

تگ گروه بندی Fieldset و Legend

تگ‌های fieldset و legend در HTML به طور معمول برای گروه‌بندی و سازماندهی عناصر فرم استفاده می‌شوند. این تگ‌ها به طراحان وب این امکان را می‌دهند که بخش‌های مختلف یک فرم را به صورت منطقی و بصری تفکیک کنند.

ادامه مطلب »

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور