راه اندازی یک کسب و کار خانگی در عین کوچک بودن، تا حدودی پیچیده است. اگر تصمیم دارید یک کسب و کار خانگی راه اندازی کنید بهتر است چک لیست زیر را که در بر گیرنده نکات مهم و الزامات اولیه یک کسب و کار خانگی است برای موفقیت در کسب و کارتان حتماً مد نظر داشته باشید.
حتما بخوانید: راه اندازی کسب و کار کوچک خانگی
نکات قابل توجه قبل از راه اندازی کسب و کار خانگی
١- تهیه طرح کسب و کار (Business Plan) قبل راه اندازی کسب و کار خانگی
داشتن طرح برای شناخت بهتر خود و کسب و کارتان و مهمتر از آن دانستن “وضعیت فعالیتها” در هر مرحله از کسب و کار مهم است.
۲- تعیین ساختار کسب و کار
می خواهید تنها کار کنید یا شریک داشته باشید؟ کارتان را در قالب ایجاد یک شرکت با مالکیت خصوصی انجام دهید یا به صورت تعاونی؟ قبل از راه اندازی کار باید ساختار و نوع کسب و کار خود را مشخص کرده باشید.
۳- در نظر گرفتن قوانین حقوقی
قبل از راه اندازی کسب و کار خانگی بهتر است از قوانین حقوقی و مسائل مربوط به قوانین مرتبط با آن کسب و کار آشنایی لازم را پیدا کرده باشید. حتی در صورت نیاز باید مجوزها و گواهینامه های لازم را تهیه کنید.
حتما بخوانید: پردرآمدترین مشاغل خانگی دنیا
۴- آگاهی از قیمتهای خدمات مشابه شما
قبل از اینکه کسب و کارتان به دلیل عدم آشنایی با قیمت محصولات یا خدمات مشابه و قوانین مرتبط با آنها ناگهان به مشکل برخورد پیدا کند بهتر است ببینید در منطقه مورد نظر شما، کسب و کارهای مشابه، خدمات خود را با چه قیمتی به خریداران عرضه می کنند.
۵- سر و سامان دادن به دفتر کار
اگر می خواهید تمرکز مناسبی بر روی کسب و کارتان داشته باشید سعی کنید دفتر کار مجزایی با حداقل مزاحمتها برای خود در نظر بگیرید.
۶- خرید تجهیزات
کلیه تجهیزات مورد نظرتان را به موقع تهیه کنید تا در صورت نیاز فوری به آنها دستپاچه و دچار مشکل نشوید.
۷- راه اندازی سایت
با راه اندازی توأم سایت و کسب و کار می توانید بهتر برای معرفی محصولات یا خدمات خود برنامه ریزی و اقدام کنید.
۸- تهیه برنامه زمانبندی
حتی اگر کار شما به صورت پاره وقت و در ساعات غیر اداری و در زیر زمین یا پارکینگ منزل شماست، داشتن برنامه زمانبندی برای دستیابی به اهداف لازم الاجرا و بسیار ضروری است.
حتما بخوانید: راه اندازی مشاغل خانگی پردرآمد با سرمایه کم
۹- در نظر گرفتن انبار کالاها
اگر شما محصولاتی برای ارائه دارید حتماً باید جای مناسب، تمیز، بی خطر و منظمی را برای انبار کردن آنها در نظر بگیرید.
۱۰- مشخص کردن نحوه ارسال کالاها
اگر محصولی برای ارسال دارید باید حتماً قبل از شروع کار بدانید چگونه آن را را برای مشتری ارسال می کنید و چه ملزوماتی مورد نیاز است.
با دریافت « مشاوره راه اندازی کسب و کار » از کارشناسان جوان حرفهای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!
و اما کلام آخر…
کسب و کار خانگی شامل هر نوع فعالیت اقتصادی است که می توان در فضای منزل با استفاده از امکانات و وسایل موجود راه اندازی کرد. بسیاری از این کسب و کارها نیازی به تخصص و سرمایه زیاد ندارد. چک لیستی از نکات قابل توجه قبل از راه اندازی یک کسب و کار خانگی تهیه کنید و تمامی موارد آن را رعایت کنید.