بهینه سازی وب سایت در چندین مرحله انجام می شود. زمان طراحی، اولین مرحله بهینه سازی سایت است.اگر در این مرحله سایت بهینه سازی و واکنشگرا نشود، بعدها اگر تلاش زیادی نیز برای سئو شود، نتیجه مطلوبی نخواهد داشت. بنابراین باید از همان ابتدا بهینه سازی سایت آغاز شود.
در زمان طراحی باید به تمامی مخاطبان و دستگاه هایی که برای ورود به سایت استفاده می کنند، توجه داشت. امروزه بسیاری از مخاطبان بدون اینکه در پشت دستگاه رایانه بنشینند و یا کامپیوترهای شخصی خود را باز کنند، تنها از طریق گوشی های همراه خود از شبکه اینترنت استفاده می کنند.
ورود به وب سایتها و باز کردن صفحات آنها، با استفاده از یک دستگاه کوچک تلفن همراه به عنوان یکی از دستاوردهای تکنولوژی روز دنیا، منجر به افزایش چشمگیر تعداد کاربران اینترنتی شده است.
این افزایش صعودی تعداد کاربران اینترنتی به عنوان فرصتی برای شرکت هایی است که قصد دارند تا از طریق اینترنت کسب و کار خود را ارتقا دهند.
اما زمانی این امر تحقق می یابد که به امکانات کاربران نیز توجه شود. به عبارت دیگر، همانطور که گفته شد بسیاری از کاربران اینترنتی با استفاده از تلفن همراه وارد سایت می شوند.
بنابراین باید سایت به گونه ای طراحی شود که از طریق دستگاه تلفن همراه قابل خوانش باشد. در این رابطه می توان از سایت های واکنش گرا نام برد.
حتما بخوانید: بهینه سازی قالب سایت چیست و چگونه انجام می شود؟
سایت واکنش گرا
ورود به وب سایتها و باز کردن صفحات آنها، با استفاده از یک دستگاه کوچک تلفن همراه به عنوان یکی از دستاوردهای تکنولوژی روز دنیا، منجر به افزایش چشمگیر تعداد کاربران اینترنتی و بهینه سازی سایت شده است.
طراحی واکنشگرای سایت نیز تأثیر بسزایی در جذب بازدیدکنندگان دارد. کاربرانی که از گوشیهای همراه به سایت وارد میشوند، در صورت دیدن سایت بهینه و محتوای قابل فهم، احتمال مشاهده صفحات دیگر آن بالاتر است.
در صورت عدم توجه به طراحی سایت واکنشگرا، کاربران ممکن است با محتوای نامرتب و تصاویر بر روی متن روبرو شوند که خواندن را دشوار میکند.
حتما بخوانید: روش موثر در بهینه سازی سایت
تاثیر سایت واکنش گرا در بهینه سازی سایت
اگر طراح یا وبمستر به این قسمت از طراحی سایت توجهی نداشته باشد، تعداد زیادی از بازدیدکنندگان را از دست می دهد.
کاربران به محض اینکه وارد سایتی شوند که اصول و تکنیک های ریسپانسیو را رعایت نکرده است و بهینه سازی سایت انجام نشده است، فورا صفحه سایت را ترک می کنند.
موتورهای جستجو به دقت واکنش و عکس العمل کاربران را رصد می کنند. در واقع موتورهای جستجو برای اطلاع از نیازها و خواست های کاربران اینترنتی، سعی دارند تا رفتار آنها را در سایت ها بررسی کنند.
برای مثال، مدت زمانی که کاربران در یک صفحه می مانند، نشان از محتوای باکیفیت آن صفحه دارد. بنابراین اگر کاربران مدت زیادی در یک صفحه بمانند، آن صفحه امتیاز بالاتری را از موتورهای جستجو کسب می کند.
حال تصور کنید کاربر وارد صفحه ای شده است که واکنش گرا نیست، در این صورت با بستن سریع صفحه، موتورهای جستجو این پیغام را ثبت می کنند که این صفحه بهینه سازی نشده است. در نتیجه رتبه سایت کاهش می یابد.
مزایای سایت واکنش گرا
- زمانی که سایت واکنش گرا طراحی شود، نیازی به طراحی سایت اختصاصی برای انواع گجت ها و دستگاه ها نیست. بلکه تنها یک سایت کفایت می کنند و تمامی کاربران با هر دستگاه و مرورگری می توانند از همان سایت استفاده کنند.
- در سایت هایی که واکنش گرا طراحی می شوند، ساختار لایههای سایت به صورت شناور طراحی میشود. همین امر موجب می شود تا عرض صفحات، سایر متن، اندازه تصاویر و … نیز به طور خودکار تنظیم شود.
- در سایت های واکنش گرا، در هزینه های طراحی سایت به طور موثری صرفه جویی می شود. در گذشته، مدیران وب سایتها برای نمایش سایتها در گوشیهای همراه، مجبور بودند برای هر نوع ابزار یک قالب خاص طراحی کنند. در حالی که اکنون به این ابزارها نیاز نیست.
با دریافت « مشاوره برنامهنویسی، وب و سئو» از کارشناسان جوان حرفهای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!
و اما کلام آخر…
در زمان طراحی وبسایت، باید به تمامی مخاطبان و دستگاههایی که برای ورود به سایت استفاده میکنند، توجه داشته باشید. امروزه بسیاری از کاربران تنها از طریق گوشیهای همراه خود به اینترنت دسترسی پیدا میکنند. برای بهینه سازی سایت و بهبود رتبه در نتایج موتورهای جستجو، بهتر است از طراحی واکنشگرا برای ارائه خدمات، محصولات و معرفی خود استفاده کنید. در غیر این صورت، رتبه خوبی در نتایج جستجو به دست نخواهید آورد