به کمک نیاز دارید؟

خدمات تخصصی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
فروشنده بد

10 ویژگی فروشنده بد و نحوه تشخیص آن

ممکن است تا به حال با فروشنده‌های مختلفی برخورد کرده باشید. در میان آن‌ها، فروشنده بد نیز وجود دارد که بهتر است از آن‌ها دوری کنید. یکی از این نوع فروشنده‌ها، کسی است که همیشه سعی دارد حتماً چیزی را به شما بفروشد. او به صرف شما کار نمی‌کند و همیشه صرف نظر از اینکه شما به آن کالا نیاز دارید یا خیر، فقط قصد فروش کالای خود را دارد. این فروشنده حتی پس از اینکه مشخص شد که مشتری علاقه‌ای به خرید ندارد، به ارائه پیشنهاد خود ادامه می‌دهد. حتی ممکن است در تلاش برای انجام معامله، با پرخاشگری و یا زورگویی رفتار کند. در این مقاله به 10 ویژگی یک فروشنده بد اشاره می‌کنیم.

بطور خلاصه می توان گفت، اگر اهل فروش و فروشندگی نیستید و از رد شدن نظرتان از طرف مشتری متنفر هستید، این شغل برای شما مناسب نیست. همچنین اگر فاقد مهارت‌های شنیداری، مهارت‌های اجتماعی و دانش فنی هستید در این کار موفق نخواهید شد. اگر نمی‌توانید انتقادی فکر کنید و احساسی برخورد می‌کنید، شغل فروش به درد شما نمی‌خورد. اگر نیازهای مشتریان برایتان اهمیتی ندارد و فقط بر روی محصولات و کالاهایی که قصد فروش آن‌ها را دارید، تمرکز کرده‌اید، انتخاب شغل فروشندگی برای شما مناسب نیست.

در مواقعی که فروشنده بد محسوب می‌شوید

1. وقتی که شما هیچ علاقه‌ای به فروش ندارید و این کار را فقط برای کسب درآمد و اینکه صورت حساب هایتان را پرداخت کنید، انجام می‌دهید.

فروشنده بد

گاهی اوقات شخص متوجه می‌شود که به طور کاملاً تصادفی وارد شغل فروشندگی شده است و نمی‌داند که آیا این شغل برای او مناسب است یا خیر. ممکن است پیش خود بگوید”هیچ گزینه بهتری برای من به جز فروشندگی وجود نداشت تا انتخاب کنم.”

اما حقیقت این است که برای موفقیت در این کار، باید عاشق فروش باشید و به کاری که انجام می‌دهید افتخار کنید. باید واقعاً از این کار لذت ببرید. اگر مشتاق این کار نباشید، موفقیتی در پیش نخواهید داشت. اشتیاق شما به کارتان باعث می‌شود که مردم متوجه ‌شوند که کاری که انجام می‌دهید برای شما اهمیت دارد.

2. نمی‌توانید با طرد شدن و قطع تماس مشتریان کنار بیایید.

حتی بهترین فروشندگان جهان نیز ممکن است “نه” بشنوند. برای متقاعد کردن مردم برای خرید، به زمان، استراتژی و صبر زیادی نیاز است. البته انجام یک معامله به عزم و ثبات نیز نیاز دارد. بدون این موارد، معیارهای شما معنای زیادی نخواهند داشت.

3. زمانی که اطلاعات شما کمتر از مشتری خود در مورد محصولی که می‌خواهید بفروشید است.

فروشنده بد

هیچ چیز تحقیرآمیزتر از آن نیست که کسی در مورد محصول و خدماتی که می‌خواهد ارائه دهد، نتواند پاسخگوی مخاطبین خود باشد. برای موفقیت در فروش می‌بایست دائماً در حال یادگیری، تمرین و آمادگی برای هر تعاملی با مشتری خود باشید. اگر این موارد را به درستی انجام ندهید، میزان موفقیت شما کمتر از حد متوسط خواهد بود.

در صنعت فروش اگر می‌خواهید موفق باشید، باید همیشه به فکر ارتقا خود باشید. فقط جذابیت و شوخ طبعی برای فروشندگی کافی نیست.

 

این مهارت را حتما بیاموزید : اصول زبان بدن و کاربرد در مذاکرات و ارتباطات

 

4. زمانی که بیش از حد با مشتریان خود صحبت می‌کنید.

فروشنده بد

ارتباطات کلید فروشندگی است. اگر نتوانید به وضوح مزایای محصول یا خدمات خود را توضیح دهید، چیزی نمی‌توانید بفروشید. فروش یک فرآیند کاملاً ارتباطی است که به مهارت‌های سخنوری، ارائه و توضیح کامل و عالی نیاز دارد. اگر نتوانید به طور مؤثر ارتباط برقرار کنید، نمی‌توانید در این کار موفق باشید.

اما وقتی که فروشنده زیاد صحبت کند، مانع از این می‌شود که مشتری در مورد خواسته، مشکلات خاصش و درخواست راه حل از او صحبت کند. یک فروشنده خوب به مشتری خود فرصت می‌دهد و صحبت‌های او را می‌شنود. ممکن است ارائه تمام اطلاعات در مورد محصولات و خدمات به مشتری ایده خوبی باشد، اما ارائه بیش از حد آن می‌تواند آزار دهنده نیز باشد.

 

با دریافت « مشاوره فروش و بازاریابی » از کارشناسان جوان حرفه‌ای و باتجربه ساکوراد؛ موفقیت کسب و کار، رونق فروش و افزایش درآمد خود را تضمین کنید!

 

5. وقتی که شما نمی‌دانید چگونه به درستی از مشتریان خود سؤال بپرسید.

راهنمایی گرفتن و پرسیدن سؤال از مشتریان نه تنها بی‌ادبانه نیست بلکه به شما کمک می‌کند که به هدف نهایی خود یعنی فروش نزدیک شوید و حتی فروش بالاتری نیز در انتظار شما خواهد بود. پرسیدن سؤالات درست از یک مشتری یک مهارت است که نیاز به تمرین، صبر و پشتکار دارد.

6. زمانی که شما خود را مستحق موفقیت می‌دانید و فکر می‌کنید موفقیت برای شما امری مسلم است.

فروشنده بد

فروش مایه حیات هر کسب و کاری است و بدون آن، یک تجارت رشد نمی‌کند. اما نباید در حرفه خود مغرور باشید چون اعتماد به نفس بیش از حد می‌تواند شما را به بیراهه بکشد و شما را به سمت تصمیم‌گیری‌های ضعیف سوق دهد.

گاهی اوقات، مقداری فروتنی لازم است، زیرا متکی بودن بیش از حد به جذابیت، تخصص یا توانایی، می‌تواند شما را به این باور برساند که نیازی به ارتقاء بیشتر ندارید.

 

حتما بخوانید : فروش موفق با استفاده از ۷ تکنیک طلایی

 

7. مشتریان خود را قضاوت نکنید.

معمولاً شما هر فردی که در لیست مخاطبین شما قرار دارد را یک مشتری بالقوه فرض می‌کنید.

سه نکته فروش وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید:

  • شما فقط باید برای سرنخ‌های مفید که ارزش وقت شما را دارند، زمان بگذارید.
  • سعی کنید با تصمیم‌گیرندگان و تأثیرگذاران کلیدی در یک شرکت تعامل و همکاری داشته باشید.
  • به یاد داشته باشید که همه یک مشتری بالقوه هستند.

فروشنده بودن و در نظر گرفتن هر فرد به عنوان یک مشتری بالقوه عالی است، اما همیشه در مورد مخاطبان خود تحقیق کنید و در مورد آن‌ها قضاوت نکنید.

8. زمانی که خود را به جای دیگران فرض می‌کنید و شکست می‌خورید.

داشتن مهارت‌های اجتماعی در فروشندگی بسیار مهم است و به شما کمک می‌کند. اگر رفتارهای ضد اجتماعی دارید، کار فروش مناسب شما نیست. اگر می‌خواهید در حرفه خود موفق باشید، یاد بگیرید که چگونه به افرادی که با آن‌ها کار می‌کنید اهمیت دهید و با موقعیت آن‌ها همدلی کنید. یک فروشنده حرفه‌ای برای ایجاد روابط درست با مشتریان خود باید تلاش کند.

 

این مهارت را حتما بیاموزید : اصول و تکنیک‌های فروشندگی حرفه‌ای

 

9. زمانی که تحت فشار هستید و این فشار را به مشتریان خود منتقل می‌کنید.

فروشنده بد

اگر رفتار منعطف نداشته باشید و زورگو باشید، بلافاصله پس از برقراری ارتباط با مشتری، همه چیزهایی را که برای ارائه دارید، از بین خواهید برد. هنگامی که مشتری پیشنهاد شما را رد می‌کند، آن را پیگیری کنید و علت تردید آن‌ها را بفهمید و ببینید آیا می‌توانید کاری برای تغییر نظر آن‌ها انجام دهید. اشتیاق داشتن در حرفه خود ستودنی است، اما این حقیقت وجود دارد که برای هر چیزی زمان و مکانی وجود دارد. سعی کنید مشتری خود را تحت فشار قرار ندهید و کمی صبورانه برخورد کنید. این به شما کمک می‌کند تا او را بهتر درک کنید و یک مورد قانع کننده تر برای محصول یا خدمات خود ایجاد کنید.

10. زمانی که شما اهل فناوری نیستید.

هنر فروش، برخورد با احساسات انسانی است، اما در حقیقت، علم آن دانستن زمان استفاده از تکنیک‌های خاص است. فناوری‌های جدید برای ارتباطات و همچنین تراکنش، بستر مکالمات را تقویت می‌کند و در حرفه فروشندگی بسیار مهم هستند. این فناوری‌ها توسط بازاریاب‌ها کشف و مورد استفاده قرار می‌گیرد و به آن‌ها کمک می‌کند تا در مورد نحوه فکر و خرید مصرف‌کنندگان بینش جدیدی به دست آورند.

یادگیری نحوه استفاده از معیارهای فروش و استفاده از ابزار فعال سازی فروش یک مزیت برای حرفه شما به عنوان یک نماینده فروش خواهد بود.

اصلاحات رفتاری می‌تواند به شما کمک کند تا بر کمبود مهارت و اعتماد به نفس خود غلبه کنید. آموزش فروش می‌تواند به بهبود مهارت‌ها و دیدگاه شما در فروش کمک کند و شما را به یک فروشنده حرفه‌ای تبدیل کند.

 

و اما کلام آخر …

یک فروشنده بد معمولاً در فروش محصولات یا خدمات خود غیرحرفه ای عمل می‌کند. ممکن است رفتاری پرخاشگر و زورگو داشته باشد. اگر می‌خواهید یک فروشنده خوب باشید، از این 10 ویژگی که در این مقاله به آن‌ها اشاره شد، دوری کنید. با پیروی از این موارد از بسیاری شکست‌ها و ناامیدی‌ها در این شغل فروشندگی نجات خواهید یافت.

 

منبع : leadfuze

Picture of لیلا سلوکی
لیلا سلوکی
من یک مدرس و مترجم زبان انگلیسی هستم و تا این لحظه میلیاردها ثانیه تلاش کردم تا به هدفم نزدیک شوم و این داستان همچنان ادامه دارد ...
پیشنهاد بر اساس سلیقه شما

مسیریابی تحصیلی - شغلی (آنلاین)

تست شغلی به آزمون روانشناسی گفته می شود که فرد با توجه به پاسخگویی به سوالات در انتها بهترین شغلی که می تواند در آن موفق باشد را معرفی می کند.

سئوالات و نظرات ارزشمند خود را با ما مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

کلینیک مشاوره کسب و کار

ارائه‌ی خدمات کوچینگ، مشاوره و منتورینگ توسط برترین متخصصان جوان

هاست سنتر حرفه‌ای

طیف وسیعی از خدمات حرفه‌ای هاستینگ با تنوع و کیفیت کنترل شده

کانال یوتیوب

آموزش‌ها و نکات کلیدی ما را دنبال کنید

کانال تلگرام

اخبار و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

صفحه اینستاگرام

آموزش‌ها و تخفیفات گروهی ما را دنبال کنید

راهنمای گام به گام تا دریافت مشاوره

گام اول

انتخاب حوزه تخصصی مدنظر

گام دوم

بررسی رزومه مشاوران مرتبط

گام سوم

انتخاب مشاور با تخصص مدنظر

گام چهارم

تکمیل فرم و ثبت درخواست

گام پنجم

پرداخت حق‌الزحمه مشاور

گام ششم

تماس با شما برای تعیین وقت

گام هفتم

برقراری ارتباط شما با مشاور